Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 19 September 2011

OMG : Chris Walron, Wanita dengan Kuku Terpanjang di Dunia (8 Photos)

Chris Walron telah dimasukkan ke dalam Guinnes World Book of Records untuk kuku terpanjang di dunia dengan 3 meter. Yang masti dia ini nak masak atau main telefon pun susah apatah lagi nak memandu kereta. Entah macam mana dia boleh hidup dengan semua ini.


asiantown

11 comments:

izzie izzam said... Best Blogger Tips

geli nyer..aq kuku pnjng sikit pown da na potong..adess..stresss!!

Azura said... Best Blogger Tips

mak aih cmne la die idup.. payah je tgok

KNue KnUe said... Best Blogger Tips

die xbley korek idung! hahaha.

Sufisky Lass said... Best Blogger Tips

ape ke pekdah nye simpan kuku pepanjang ni ? haishhh stresssss -________-

Anonymous said... Best Blogger Tips

aaa..
aku perasan something la..
kenapa banyak entry kau sama dengan blogserius.com ek?
cara ko tulis blog pun sama lebih kurang macam dia.
kau tiru dia ke?

cerita sal entry kuku ni pun ada kt blog dia hari ni.
banyak lagi la entry kau sama dengan dia.

Anonymous said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by a blog administrator.
Authors Yang Stress said... Best Blogger Tips

@Anonymous

Kadang2 kebetulan sama. Dan kenapa nak tiru blog lain kalo kita boleh cari bahan sendiri. Ini semua asli dan tak tiru dari blog lain. SUmpah. kami pun cari bahan setiap hari..tak baik kata tiru kalo satu hari cuma ada satu je atau x da entri yang sama. kami setiap hari buat entri, obefiend pun sama.. jadi kenapa tak bole sama entri? dan mana ada benda yg ditulis sama.. ini entri dia
Chris "The Dutchess" Walton (45) ialah wanita dengan kuku terpanjang didunia. Panjang keseluruhan kuku beliau melebihi 20 kaki panjang. Ibu beranak 5 dan 3 cucu ini mula menyimpan kuku sejak 18 tahun yang lalu. The Dutchess mengaku beliau boleh melakukan semua benda seperti manusia normal kecuali menyeluk poket. Beliau mempunyai seorang pembantu yang akan mengeluarkan barang dari beg beliau bila diperlukan. Bagaiman pula dengan menggunakan telefon bimbit? Beliau menggunakan knuckles to type on her phone keyboard seperti didalam gambar dibawah. In B4 "Eh camne dia selet taik lepas berak siak?"
apa yang sama?

Anonymous said... Best Blogger Tips

yeke xleh korek idung KNue KnUe...bkn stakat xdpt korek idung je KNue KnUe..nk korek ehem2 pn xleh gak kn KNue KnUe..hihihi

Anonymous said... Best Blogger Tips

pengotor

minoari89 said... Best Blogger Tips

aku x bleh hdup klu kuku panjang..nak mkn pun ssh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

cammane dia basuh berak??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...