Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 20 September 2011

OMG : Heidi Montag Kelihatan Tua Selepas Lebih 10 Pembedahan Plastik (6 Photos)

Heidi Montag pelakon The Hills yang baru berusia 25 tahun kelihatan tua selepas lebih 10 pembedahan Plastik sejak tahun 2007. Tetapi pembedahan paling banyak dilakukan pada tahun 2009 dengan lebih dari sepuluh kali. Baru-baru ini dia baru sahaja selesai menyambut ulang tahun ke 25 di Las Vegas. Orang yang hadir bukan persoalkan umur tetapi rupanya yang kelihatan lebih tua. Sebelum ini dia menyatakan pembedahan ini untuk membolehkan dia kelihatan lebih macam Berbie Doll. Tetapi segalanya tidak berhasil dan kini dia menyesal dengan apa yang dilakukan pada bibir, payudara, dagu, badan dan juga rupanya. Dah terlambat kerana segalanya tak mungkin dapat disembuhkan. Secara jujur, Heidi kelihatan sangat cantik sebelum pembedahan. Semua ini berlaku kerana manusia tak pernah puas hati dengan apa yang ada. 

Sebelum pembedahan

 Selepas pembedahan

dailymail

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Alamak...takutnye aku tgok...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kebodohan terserlah

Qistina Mj said... Best Blogger Tips

tu la..sapa suruh..:P

Anonymous said... Best Blogger Tips

iyelah, selepas pembedahan, kelihatan usianya macam 100tahun, mak aku muda rupa dari dia.
bayangkan usianya baru 25, dia mungkin hidup dalam 30 ke 40 tahun lagi! tapi rupa dah 100 tahun,Betul-betul macam 100 tahun, And one more 100% silly.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mana ada 100 tahun, 88 tahun adalah. kasihan dia, muda-muda dah tua. (Forever old, I want to be forever old, do you want to be forever old, Oh! I don't want to be old. I want to be forever young.

minoari89 said... Best Blogger Tips

ala mmg depa taksub dgn pembedahan plastik 2...org ckp cantik klu bt..tub2...hampeh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni semua sbb kesalahan dlm plastic surgery ...tu la sape suh obses cantik.dah cantik nk lg cntik .last 2 hambek kau.

Anonymous said... Best Blogger Tips

badan dia nampak besar & lembik. sbb tu nampak tua. muka dia lps pembedahan mcm pmpuan umo lewat 30an.

Anonymous said... Best Blogger Tips

geramnye aku tgk.. 2, 3 hari dia ni tak keluar bilik..teransang aku

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...