Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 20 September 2011

OMG : Apabila Kereta Ferrari Terlanggar Tiang Elektrik di Los Angeles (3 Photos)

Seorang pemuda yang memandu Ferrari cedera teruk manakala rakannya terbunuh apabila keretanya yang melebihi had laju terlanggar tiang elektrik dan terbahagi dua. Basil Max Price III dari LA tercampak keluar dari kereta itu dan mati di tempat kejadian. Manakala pemandunya Vladimir Skortsov dalam keadaan kritikal di UCLA Medical Centre. Selepas siasatan, didapati Vladimir pernah ditahan kerana beberapa kesalahan lalulintas. Tetapi kereta Ferrari ini yang terbelah dua didapati bukan miliknya. 
Ada sesiapa yang hilang Ferrari dia semalam?

5 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

putus??

Anonymous said... Best Blogger Tips

mesti ferrari kereta potong nie, kan!

Anonymous said... Best Blogger Tips

patutlah mcm kurang satu je kete kt gudang kereta aku....urrmmm xpalah lpas ni aku bli Bugatti Veyron plak

Anonymous said... Best Blogger Tips

skema gile ayat... TERBAHAGI DUA... hahahaha... terputus 2 or terbelah 2 kan sedap didengar.. wakakkaa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

la...tu pon kecoh....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...