Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 22 September 2011

WTF : Patung "adorable" untuk kanak-kanak [8 Photos]

Ekspresi Admin ketika melihat gambar - gambar dolls yang "cantik" nih. Ini adalah patung yang telah dihasilkan untuk kanak-kanak.

o.0"

12 comments:

khuza hasan said... Best Blogger Tips

xsesuai!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Horror

Anonymous said... Best Blogger Tips

gler ah. dasyat betol doll neh. sangat sangat 'adorable' lah admin. haha -,-
stress. naseb baik tade patung cam nih time ak kecik dulu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

elok la tu wat camni..silap2 budak2 yg main tu nk muka dorg jadi camtu, ditorehnya muka sndiri...nk hasil sama ngan patung...huh...bijak tol sape yg reka ni...nk je aku hantuk pala tu kt tiang gol..

HUGODEXTER said... Best Blogger Tips

muntah...muntah.. dan muntah.. gila scary...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anakku sampai takut lihat ne picture...serammm

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

cantek <3 ak da bayang rumah agam kat dalam hutan, cat hitam dalam style gothic fuhhh perabot siap katil keranda and so haha my dream house ><

Anonymous said... Best Blogger Tips

nightmare aku tido dgn patung cmni..huhu

mia amira said... Best Blogger Tips

nie bkn kanak2 jew yg takowt.. haha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

'COMEL' betul lah patung tuh

Anonymous said... Best Blogger Tips

takowt nk scroll atas balik...horror giler...giler pun tak horror cam ni...kalau dapat patung ni aku bako terus...mana tau patung berhantu mcm chucky tu...naya...~

Yaya_Nursyiera said... Best Blogger Tips

aku bole ngigau cmneh! sumpah xnk doll, even yg lawa2 pon... --'

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...