Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 19 September 2011

OMG : Miss Korea 2000 dikecam kontroversi "Pembedahan Plastik" (6 Photos)

Kim Sa Rang telah dinobatkan sebagai Miss Korea pada 28 Mei 2000 di Sejong Cultural Center. Dia kemudiannya mewakiliKorea untuk Miss Universe Pageat 2001 di mana dia dinobatkan Best National Costume. Baru-baru ini gambar semasa muda Kim telah tersebar dan ramai orang mengecam dia pernah menjalani pembedahan plastik. Tetapi segelintir menyatakan tak mungkin kerana dia memang asli seperti dulu. Apa pendapat anda?

asiantown

14 comments:

Paris Hilton (M) said... Best Blogger Tips

cnteknya dia...
pass is pass..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm snsd jer

MUHAMMAD MURSYID said... Best Blogger Tips

mmmm...aku rse mcm mke sebenar dia je..x nmpak jelas perbezaan. kalau bedah plastik mesti lain giler..

ini aku dan selamanya aku... said... Best Blogger Tips

stuju

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia just buat pembedahan plastik kat breast dia je.

Qistina Mj said... Best Blogger Tips

mata dia x sama..hmm..~

Cik Saba said... Best Blogger Tips

tang mata tu lebih kurg je..sbb make up kut.

Anonymous said... Best Blogger Tips

make up lah

is_isaac said... Best Blogger Tips

cantik nye... dulu mana pandai bergaya,mmg la nmpk tak cantik..ape daaa

yayan said... Best Blogger Tips

@MUHAMMAD MURSYID

ha ah,,,aku rs cm muka dia je...cma dlu dia cm berisi gknya kot...muka lebar skit...

Ady Prestorika said... Best Blogger Tips

Orang Korea kn wajib buat pembedahan kat klopak mata. Kalo kacuk laen la citer.

me said... Best Blogger Tips

mata lain n hidung lain...tgk baik2 gmbr skool dye n gmbr baru

hazirah kasimon said... Best Blogger Tips

bia lah.bdn die.sukati diew la

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hazirah Kasimon,kalau aku main cipap ko bleh kan?sukati aku lah batang aku!!!hehehe mesti mau punye...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...