Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 22 October 2012

WTF : Lelaki Lakukan 90 Pembedahan Untuk Jadi Ken (Barbie Doll) [11 Gambar]

Lelaki Lakukan 90 Pembedahan Untuk Jadi Ken (Barbie Doll).
Dia telah membelanjakan lebih dari RM300,000 hanya untuk menjadi seperti Ken iaitu salah satu daripada patung barbie. 



19 comments:

monkey king said... Best Blogger Tips

gay man... yahooo
what the fuck

Anonymous said... Best Blogger Tips

klu x wat operation lg encem..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kmpem gay...eiiiuuuwww..ak yg pmpuan ni pn x brselera tgk ko...

Anonymous said... Best Blogger Tips

woi, nak jadik ken pn, last2 pasangannye barbie yg pmpuan gak!

eh.. atau pun ken ni last2 memang jadik gay?

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko pompuan macam lah cantek? muka huduh, takde lelaki pun nak kat ko tau tak? Yang ade pun laki straight huduh. HAHAHA. BTW, burok lah lepas surgery.. kawan dia yang kat sebelah yang natural tu lagi SEDAP! laki tak perlu surgery sbb tuhan dah jadikan lelaki ni perfect, yang penting kena selalu work out agar berketul.. pompuan perlu make up segala..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

kat mana aku dah tengok ni ha... ooo kat blogserius

Anonymous said... Best Blogger Tips

utk anonymus 21:03 :

Hoi Yang diLAKNATI dunia akhirat! Ko cemburu perempuan tu DILAHIRKAN SEBAGAI PEREMPUAN ek. APA SEDAP2???? GELI DENGAR LA! Dah la batang lembik , potong bagi kat anjing pariah kebuluran pun dia tak hingin sbb ko tu laknat! Hey babi yang haram tu pun lagi mulia dari ko n puak2 ko tu ....macam haramjadah

Anonymous said... Best Blogger Tips

pic last nak senyum pun susah..better b4 surgery..

mr.fapson said... Best Blogger Tips

gayyy~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bengong arr..

-asamboi-

MISS FAPSON said... Best Blogger Tips

ooohhh...aaahhhh...sedapnya...

Anonymous said... Best Blogger Tips

xsngka aku ada jgak MISS FAPSON. ckup la da ada mr fapson yg laknatullah tu... ada plak fapson betina muncul... astaghfirullahalazim... wt malu kaum prmpuan je. bkn stakat kaum prmpuan malu. agama islam pun tcemar. bygkn la kaum kafir duk bca blog ni, msti dorg akn fkir org islam ni xder lain. asyik fkir pasal sex je...
admin kluar kn entri ni utk kita sama2 fkir...
xperlu nk ubah ciptaan Allah... bsykur dgn rupa paras yg kita ada. cantik, kurang cntik ada kelebihan ny n ada kekurangannya...

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

otot xreal..

Anonymous said... Best Blogger Tips

eeiiii,,,, geli... yekkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahhaa... badan tak solid la woi.. badan plastik!! puihHH!!..punya malas nak workout.. last pic member gay dia tu smart!

Anonymous said... Best Blogger Tips

alah haii...muka dah ok nsem b4 surgery..lps surgery, x nmpk mcm barbie doll si ken tu..nmpk mcm pon*** adalah. sygnya rupa nsem mcm tu dibg kat org yg tak tau menghargai kecntkan yg dibri olh Tuhan. nak jg ubh. lbh buruk pula tu...

Nur Ain Farhana said... Best Blogger Tips

Muke elok elok hensem skang dah mcm~~
jembalang tanah kubur eer

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hensem lagi muka aku dari muka ken...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...