Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 22 October 2012

Gadjet : iPad Mini Akan Dilancarkan Esok (5 Gambar)


SAN FRANCISCO: Beberapa minggu selepas pelancaran bersejarah iPhone 5, Apple muncul dengan satu lagi gajet yang dijangka mendapat sambutan hangat iaitu versi mini tablet iPad keluarannya.

Apple menghantar jemputan bagi majlis pelancaran di San Jose, California esok tetapi tidak menyatakan maklumat lengkap seperti selalu dilakukannya dengan hanya berkata: "Kami ada lebih lagi untuk dipersembahkankan kepada anda." Laporan dan khabar angin mengenai kemunculan iPad Mini sudah merebak selama berbulan-bulan tetapi Apple enggan membuat ulasan.

Bagaimanapun, laman blog yang memantau Apple berkata, tablet baru itu akan dijual pada harga antara AS$249 dan AS$399 yang mungkin memberi saingan kepada pesaing seperti Amazon Kindle Fire.





p/s : Samsung..please take Note.. hehe

Sumber : Here

18 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

first! apple bodoh, harga mahal barang hampeh

Anonymous said... Best Blogger Tips

wey..jgn maki apple..admin peminat setia apple..

Anonymous said... Best Blogger Tips

booee... entah apa2 ja apple ni. YES for android

mr.fapson said... Best Blogger Tips

nk tiru samsung la tu...zzzzzzzzzzzz

Anonymous said... Best Blogger Tips

bungkus la pas ni samsung.. take NOTE n go away.hahahaaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

org yg ckp 1st, 2nd, 3rd ialah org bodoh, tolol, bengong.

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

tak best pun ipad mini tu... tak mo beli lah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tiru samsung... apple xder idea dh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang semua jeles, dengki, miskin & tak mampu nak beli ipad. poor people talk!

Anonymous said... Best Blogger Tips

orng kaya yg nyata kebodohannya diatas! please go play stupid sport.. golf now

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang miskin yang jelas dan tak mampu, di atas!

Syarimanmay Salehuddin said... Best Blogger Tips

Biar mskin harta jangan miskin budi,adab dan pekerti.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau dah xde duit janganlah mencarut!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa benda la org malaysia nie..kutuk2 apple kutuk2 android yg bangga sangat tue apehal...bukan korg yang buat..korg beli jer...xfaham aku

lewisdotmy said... Best Blogger Tips

akhirnya diumumkan juga ipad mini ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

ha..ha..org kaya je pakai iphone...kenyataan paling bodoh rasanya mahal sangat ke? 3310 the best yg penting boleh guna...anak aku pakai iphone untuk bagi furby di makan je....go...go...android

Anonymous said... Best Blogger Tips

tiru samsung

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni semua salah nokia

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...