Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 27 October 2012

OMG : [Video] Ibu & Anak Ditetak Dengan Pisau Pemotong Daging Di China


Kejadian ini berlaku di daerah Honggang, china dimana seorang lelaki sakit mental telah menetak seorang ibu mengandung dan anaknya di tepi jalan raya. Lelaki itu dilaporkan mengekori ibu dan anaknya itu menaiki bas. Setelah mereka turun, lelaki itu terus mengeluarkan pisau lalu menetak mereka tanpa belas kasihan. Terdapat ramai orang yang lalu lalang tapi tiada seorang pun yang membantu ibu dan anaknya itu. Namun terdapat sekumpulan pekerja yang melihat kejadian itu lalu memebelasah lelaki sakit mental itu menggunakan kayu. 

Wanita mengandung dan anaknya dilaporkan dalam keadaan kritikal dan bayi yang dikandung wanita itu telah mati.  


p/s : Memang gila... ish3.. 

Sumber : Here

19 comments:

ginger said... Best Blogger Tips

waaahhh..china memang mcm celaka.....

naik giler rasanya... said... Best Blogger Tips

kesian... kenapa lah org gila tu attack org pregnant... betul celaka o.... china ni gila... bodoh tahap lembu... gila babi... dosa pun banyak.... org gila mcm tu patut jer pukul smpai mati..... serius o

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua pakat tunggu sorang start lawan dulu? pastu baru ramai2 support. penakut jugak puak2 china ni. ingat kot hebat sangat.

ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku kesian ke budak kecik tu lebih. temenung je.

Anonymous said... Best Blogger Tips

peh , apahal semua org buat tak tahu je . bukan nak turun kereta tolong ke apa . bodoh sial -,- .kalau aku ambik batu besar hentak kepala dia je teru mampos takpun gilis dia dgn lori ke . heh , jgn harap aku nak pergi china lepas ni semuanya pengecut --'

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ya Allah kesian budak tu dgn mak dia..baby dlm perut tu blom mati rasanya...gile betul negara dorg...teruk dan zalim...dah xde perasaan lgsg..gile tahap teruk.teruk..knpla xamek pisau ty tetak laki tu smpai mati je...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh punya china..dh teruk baru nak bedal ramai2..kalau dah komunis tetap komunis!

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

orang2 china ni mmang bodoh....patutla kaum cina kat malaysia ni macam sial.....mereka mewarisi sifat 'sial' tersebut dari nenek moyang mereka di tanah besar....

adaaku kisah kah??? said... Best Blogger Tips

att: aku_skandallxx = cakap tu baik2 sikit... jangan main hentam jer hina kaum org cina... tak semesti nya cina dekat china mcm kat malaysia... cina malaysia lebih bertemadun lagi dari china... just yg china jer datang kat malaysia nak jual tubuh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gile ahh....ngeri

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

nama ko 'ada aku kisah' tapi ko butthurt tahap babi hilang anak.......aku tahu kat china je yg x brtamadun, tpi ko x tau kat malaysia pun ramai kaum cina yg x brtamadun mcm ni.....x payah la aku bgi contoh, nnti rmai pulak yg butthurt...

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

aku syak ko ni mesti admin cina kan?????

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

ko menyamar jadi anon pehal? Pakai la akaun asli ko ni...takut ke? Pengecut!!!

adaaku kisah kah??? said... Best Blogger Tips

butuh lu kecut.... puik.... jangan sampai aku hack kau baru tahu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku_skandall.. respect la kaum lain cikit.. hanya sesetengah yg mcm ni, dah semuanya ko nak maki2 kenapa? bukan semua org cina mcm ni.. if satu hari nanti ditakdirkan ada kaum cina yg dtg tolong ko, malu ko weh selamanya

Anonymous said... Best Blogger Tips

cina sini yang duduk bandar kurang ajar sikit..tp cina yang duduk kg aku suma baik2..kg lain tak tau r.

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

negara china memang terkenal dgn kurang bertamadun

ginger said... Best Blogger Tips

sokong anon 17:24

Anonymous said... Best Blogger Tips

video xde doh...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...