Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 23 October 2012

Lawak : [Video] Terjunan "Free Fall" Paling Pendek Di Dunia


Terjunan paling pendek ni dilakukan oleh seorang individu misteri yang memakai pakai angkasawan ketika rancangan Late Night with Conan O’Brien. Benda ni hanya suka-suka untuk perli atau dengan bahasa mudah, untuk menganjing Felix Baumgartner yang melakukan terjunan dari Stratosfera."Daredevil" untuk terjunan paling pendek yang hanya setinggi 4 inci ini ialah Alex Barner.


p/s : LOL.. siap ada payung terjun tuu... haha

Sumber : Here

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1ST...bawah semua bongok

Anonymous said... Best Blogger Tips

sape kata "1st" di bongok... n sape yang kat atas ak comfirm bongok...tq

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 16:21 bongok

Anonymous said... Best Blogger Tips

sape atas aku bongok

Anonymous said... Best Blogger Tips

Orang atas aku ni TENGIN!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

''INCREDIBLE'' katernyer...lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua bongok selain aku sorang..

Anonymous said... Best Blogger Tips

org yg ckp 1st, 2nd, 3rd ialah org bodoh, tolol, bengong

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

kesian... bila dengki org tak boleh terjun mcm tu mula la buat benda merepek2

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...