Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 23 October 2012

Kejam : "Snapperfest", Festival Gila Yang Menyeksa Kura-Kura (4 Gambar)


Sebuah pesta tahunan paling aneh, gila dan paling tidak berperikemanusiaan diadakan di Ohio County, Indiana. Pesta gila bernama Festival Snapperfest ini tujuannya adalah untuk menyeksa kura-kura yang tidak berdosa sampai ada yang mati. Festival gila ini tetap dijalankan, walaupun People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) cuba menghentikan tetapi gagal.

Pada pesta yang diadakan tiap tahun ini, peserta dimestikan menyeksa haiwan itu. Mereka menarik ekor, menghempasnya ke tanah menarik-narik kepala. Banyak kura-kura yang hancur tempurung kulitnya bahkan ada mati.






p/s : Jahanam betul.. Nasib Snapperfest dah stop tahun nih.. kesian ninja turtle.. 

Sumber : Here

13 comments:

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh punye manusia..

Anonymous said... Best Blogger Tips

turtle bukan penyu ker? hahaha apo ni admin

Anonymous said... Best Blogger Tips

org yg ckp 1st, 2nd, 3rd ialah org bodoh, tolol, bengong

Anonymous said... Best Blogger Tips

ya Allah TT_TT jgn biarkan aku menangis ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ya Allah,Kau laknat lah orang2 yg kejam ini...Amin

Anonymous said... Best Blogger Tips

sekali baca tulis indian...tetapi agak pelik kerana semua nye pink2 je...rupa2nya indiana... ~.~

Anonymous said... Best Blogger Tips

barbaric act!

maya amira said... Best Blogger Tips

cuba letakkan diri mereka sendiri d tmpt kura2 tu...x ada otak....msti kura2 tu menjerit minta tolong.... :'(

Anonymous said... Best Blogger Tips

snapper turtle ler..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

kenapa makin ramai manusia yg tak bertamadun di muka bumi ini

Anonymous said... Best Blogger Tips

x de entri baru ke admin? dari smalam asyik ni je.. dah x minat nk wat blog ker??

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko tak minat , ko p berambus jela anon 17:13 !!.. ke buat blog sendri kew ! btw , mmg kejam gler dorg neyh ! moga2 Allah kasi balasan yg setimpal dkt dorg kelak mcm ape yg dorg buat dkt kura2 tu.. amin~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...