Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 21 October 2012

OMG : Siapakah Artis Wanita Hollywood Ini? (2 Gambar)


Ini ialah wajah terbaru Mandy Moore, pelakon filem yang pernah femes suatu ketika dahulu, A Walk To Remember.
Nampaknya usia muda bukanlah satu alasan buat pelakon dan penyanyi Mandy Moore untuk mengubah wajahnya menerusi pembedahan plastik.

Menurut laporan RadarOnline, salah seorang doktor pakar bedah plastik Dr. Anthony Youn, menganggap Mandy, 28, telah melakukan pembedahan plastik pada wajah sehingga ia benar-benar menjejaskan rupa aslinya.

Perubahan wajah Mandy yang begitu ketara itu mula disedari ketika selebriti itu ditemui pada pelancaran butik Rachel Zoe dan Jockey iaitu ‘Major Must Have’ di West Hollywood, California, Rabu lalu.


 “Tidak mungkin wajahnya berubah dengan teknik urutan atau senaman kerana saya suspek dia mungkin telah melakukan suntikan Botox di bahagian dahi sehingga menyebabkan keningnya menjadi rata.

“Dia juga mungkin membuat implan dagu bagi mendapatkan wajah yang lebih bersegi,” katanya.

Pada majlis pelancaran ‘Major Must Have’, ramai yang tidak sedar dengan kehadiran Mandy gara-gara perubahan ketara pada wajahnya.

p/s : Beza gler kot.. 

Sumber : Here

17 comments:

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

1st dan hensem....

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Aku_skandallxxx
bodoh

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

ada tak sini gadis yg pnyayang dan baik hati? saya nak berkenalan....bosan betul hidup sendirian.....saya ikhlas ni nak cari isteri......

Anonymous said... Best Blogger Tips

saya2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sayalah org yg awak cari,,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalaula ramai lelaki yg benar2 jujur dlm 1 perhubungan kan bgus

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalaula ramai lelaki yg benar2 jujur dlm 1 perhubungan kan bgus

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku_skandallxxx..tgk nama pun org da xnk jd isteri. bnyk sangat skandalll

Anonymous said... Best Blogger Tips

jangan percaya, boleh jadi dia perogol bersiri yang menyamar.

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku setuju...blh jd dia ni pengamal ilmu hitam..die nk cr pompuan yg blh dijadikan makanan utk jin belaan dia...

Anonymous said... Best Blogger Tips

org yg ckp 1st, 2nd, 3rd ialah org bodoh, tolol, bengong.

ilyiana adi said... Best Blogger Tips

Hahaa ape2 laa korg ni .. Tp , lelaki yg jujur n penyayang ade . Kite kena cari :) btul x lelaki ?? Hahaaaaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape punye bangang mandy

Anonymous said... Best Blogger Tips

lelaki penipu!!!

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

mandy dah cantik pun nak bedah2 lagi... moron

Anonymous said... Best Blogger Tips

oh mandy moore..kenapa...kenapa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

X b'syukur dgn kurniaan Tuhan..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...