Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 25 October 2012

Cool : Fabrik "Kebal" Yang Dapat Menahan Hirisan Pisau (4 Gambar)


Sejenis fabrik baru yang dikenali sebagai Cut-Tex® PRO telah direka yang mempunyai ketahanan bagi hirisan pisau. So, jika korang kne slash dengan pisau, fabrik ni amat membantu korang. Tapi ingat, kalau korang kne tikam, tetap jugak tembus. So, daripada takde protection langsung, at least fabrik jenis ni dapat mengurankan kecederaan kalau korang kene serang. Harga sweater yang diperbuat dari fabrik ini dijual oleh syarikat PPPS dengan harga $315.






p/s : Boleh tahan... 

Sumber : Here

8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Allhamdulillah.. first.. syukur!! berkat raya haji ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

syukur aku jugak yg second.. alhamdulillah.. adakah aku akan mendapat podium ke tiga juga?

Anonymous said... Best Blogger Tips

yaa betul... ke tiga... yess yess yesss yesss.. bawah aku semua lozer

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada ke pomdium ke empat? ada kot.. lantak ah... janji first, second, third, forth aku punya... yesssssss

ben xii said... Best Blogger Tips

fourth la bengap

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

orang jahat biasa tak hiris, diorang samada tikam atau tetak je

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon yg 1st to 4th.....semua ss...forever alone!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apa barang main hiris2 bro.. org sekarang main tetak je...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...