Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 21 October 2012

Cool : Jambatan Trampoline Yang Unik Di Paris (4 Gambar)


Jambatan yang dibina di Paris ini telah direka oleh AZC Architecture di mana ia akan dibina dengan hanya menggunakan tiub belon boleh kembang dan 3 set trampolin gergasi yang saling berhubungan.

Rekaan jambatan ini dikatakan mampu memberi satu fenomena baru iaitu "jalan baru dan menyeronokkan". Dilengkapi dengan trampolin gergasi, pengguna akan merasai pengalaman yang menggembirakan dengan melantun-lantun di atas sungai dan menyeberanginya.




p/s : Kalau silap lompat..alamatnye landing dalam sungai la.. hoho.. 

Sumber : Here

6 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

lompat2 silap haribulan bertembung dgn awek

Anonymous said... Best Blogger Tips

menakutkan jugak

Anonymous said... Best Blogger Tips

org bodoh, tolol, bengong asyik 1st.....2nd.....3rd

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jambatan ni digemari oleh para park-our, membuat mereka terbang melompat macam katak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

dh lompat2 tu bila nak smp kat seberang sungai..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...