Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 24 October 2012

Panas : Apex Dan Leuniey Bernikah Disember Ini (Gambar)


Setelah berteka-teki akhirnya penjaga gol popular, Khairul Fahmi Che Mat, 22, atau lebih mesra dengan panggilan Apex, akan menamatkan zaman bujangnya pada bulan Disember ini.

Wanita bertuah yang bakal menjadi suri hidup Apek itu adalah Nur Eilunie Natasha Nazri atau lebih dikenali dengan nama Leuniey, 21.

Menerusi Media Hiburan, hari ini, Apek mengakui hubungannya bersama Leuniey semakin serius. Mereka tidak akan mengadakan majlis pertunangan sebaliknya akan bernikah terus.
Sekarang segala persiapan sedang rancak dilakukan. Menurut mereka, dua majlis persandingan akan diadakan iaitu satu di Hotel Renaissance Kota Bharu dan satu lagi di Hotel Perdana Beach Resort Kota Bharu.

Kini segala-galanya telah terungkai. Tahniah diucapkan!

p/s : Kan bagus kahwin.. daripada tuka2 pompuan.. hoho

Sumber : Here

16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bagus..tunang tu adat je..nikah tu yg penting..kalau aku pun xnak tunang..buang duit je..nikah je terus..selamat dari maksiat..

ben xii said... Best Blogger Tips

okay aku tak jeles sebab perempuan tu sebaya hah

Anonymous said... Best Blogger Tips

xpenting pown bertunang 2...yg penting akad nikah

Anonymous said... Best Blogger Tips

cine mane nie?aku x kenal pn

Anonymous said... Best Blogger Tips

org yg comment 1st, 2nd, 3rd ialah org bodoh, tolol, bengong

Aku_skandallxxx_1st said... Best Blogger Tips

apa nya yg panas??

Anonymous said... Best Blogger Tips

tah..apa yg panas? klau yg panas pon msti bkas couple dorg je,org lain biasa je la kot

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

baguihla dah kawin, takde la gossip2 lagi

Anonymous said... Best Blogger Tips

Wanita bertuah ke? entah yang ke berapa agaknya, apa-apa pun Dahlia Teck juga yang bertuah jadi first!

Anonymous said... Best Blogger Tips

takda cerita pasal bola ke ? asyik citer pasal apex tukar awek lah hapelah ., oiiiii bosan ahhhhhh citer pasal pompuan noobbbbbb -.- . admin sakai

Riz DOSHFIC zul said... Best Blogger Tips

i suggest die org nikah kat padang bola.pelamin berlatar belakang tiang gol..suruh eric leong decorate..

Stuggahn said... Best Blogger Tips

bgus la due2 putus tunang ngan pasangn masing2

run19 said... Best Blogger Tips

my roomate's step-sister brought home $20547 a week ago. she is working on the computer and bought a $369500 home. All she did was get blessed and apply the directions explained on this web site http://Run19.com

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips


































Anonymous said... Best Blogger Tips

org yg comment 1st, 2nd, 3rd ialah org bodoh, tolol, bengong

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...