Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 24 October 2012

Kreatif : Apabila Arus Elektrik Diperkotak-katikkan (10 Gambar)

Pergh.. ayat takleh blah.. perkotak-katik tu.. back to the story, seorang lelaki yang bernama Alexey Parshukov dan juga dikenali sebagai Russian Tesla telah menghasilkan beberapa seni hebat menggunakan arus elektrik. Some say that kerja beliau ini adalah photoshop semata-mata. Tapi ramai juga yang kaji bahawa kerja beliau ni semua authentic. Jom tengok beberapa gambar hasil kerja mamat nih. Layan~


 p/s : Apa pendapat korang? real or photoshop? 

Sumber : here

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

alhamdullilah aku first..lin aku first lin..

Anonymous said... Best Blogger Tips

second pun aku gak..wah best ni..sat nk third plak la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuhh third pun aku..sure jelous anon2 di luar sana..xdapat naik podium la korg mcm khairul fahmi..lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nurazlin pls read...hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

org yg tulis 1st, 2nd, 3rd ialah org bodoh, tolol, bengong

Anonymous said... Best Blogger Tips

pegi mampos ngan 1,2,3 kau!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

photoshop, tgk gmbr no 3 electric tu tak mengalir dekat sudu tapi kat gelas. so tak logic

Anonymous said... Best Blogger Tips

woi anon bongok,bkn khairul fahmi la naik podium.. zulfahmi khairuddin la siot. x psl2 apek playboy tu dpt nama

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

benda ni biasa la mcm aku selalu keluarkan power elektrik dari tangan aku

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha..khairul fahmi naik podium..anon ni bukan tau pasal motor..hahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon tau pasal tetek je

Anonymous said... Best Blogger Tips

Photoshop pn boleh ape buat kasi nampak real

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...