Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 23 October 2012

Cool : Aplikasi Pengesan Kamera AES Untuk Pengguna Android (5 Gambar)


Berita baik bagi pengguna Android. Satu aplikasi telah pun dicipta oleh seorang warga Malaysia bagi membolehkan anda mengesan lokasi kamera AES berada.

Aplikasi ini akan mengesan lokasi AES yang berada 1000 meter dari posisi kereta anda berada sewaktu memandu di lebuhraya.

Aplikasi ini juga akan membunyikan signal amaran sebaik sahaja kereta anda memasuki jarak 1000 meter sebelum sampai ke kamera AES yang dipasang di kawasan tersebut.

Apa yang anda perlukan ialah cuma pasang ON GPS di peranti Android anda dan install juga Adobe AIR supaya ianya dapat berfungsi dengan baik.





p/s : Nak dwload, klik je kat SINI.

Sumber : Here

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

sdmin lmbt looool bende ni org dh taw lme dah kottttt...

Anonymous said... Best Blogger Tips

AES bukan kamera tersembunyi. dia pacak kasi orang nampak dan ada papan tanda amaran di hadapan. apa kes main detect2 cam nyorok nyorok lak..
kalau dah speeding 180kmj, mana sempat nak detect2 menda nih. tup tup, kena flash..

-sekian,
ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin slow
Admin x reti baca ke 1000 meter

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

monyet......ikut aje la peraturan yg dah disediakan....berdisiplin sikit......nanti xde la kena saman......dah kena saman barulah nak meroyan macam org gila....salah diri sendiri, tapi aes pulak yg disalahkan.......otak beku betol......apesal x memandu elok2? ke xtau peraturan jalan raya? tinggal dalam hutan ke? x sekolah ke? mak bapak x ajar ke? apesal bodoh sangat??

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

KO INGAT JALAN RAYA TU BAPAK KO PUNYA??????

Anonymous said... Best Blogger Tips

org yg ckp 1st, 2nd, 3rd ialah org bodoh, tolol, bengong

ben xii said... Best Blogger Tips

bodoh aku skandalx. tamak. komen sekali sudah la kimak

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

apa isunya pasang aes ni, dah tentu terpacak terang2 siap dah bagitau kamera di depan... selama ni pun ramai je polis wat speed trap nyorok2 belakang pokok.

mr.fapson said... Best Blogger Tips

hahaha..aku suke app nie..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalo bawak 180km/hr..detection range within 1km..then, you have 0.0056 hr to detect this..equal as 20 seconds..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hg smbg apa noob...xpyh nak buat noob sgt laa..menyampah jaa

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...