Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 12 August 2012

OMG : Rekod Kenderaan Paling Laju Yang Disaman Di Malaysia (Gambar)


Agak-agak kereta apa ek? 707km/j tu.. LOL...

Sumber : here

27 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st....puiiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

nissan skyline gtr mungkin

faiz fakhirin said... Best Blogger Tips

damn coolll

Anonymous said... Best Blogger Tips

jet!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni dah mengalahkan F1..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
eh eh bodohnye. skyline gtr plak laju camtu. puih

Anonymous said... Best Blogger Tips

lol dekat penang?

Anonymous said... Best Blogger Tips

rosak kali tu alat kesan kelajuan

Anonymous said... Best Blogger Tips

flight pun dah 800km/jam...flight ke apa?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kete kancil..kene saman kat melaka...berita 2 thn lpas kot..huhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

itu kesalahan pada pencetak tertambah satu angka lagi.70km je, tapi sekarang ni ada kamera AES, yang akan menangkap pesalah trafik dgn keberkesanannya 90 peratus.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kereta apa yang boleh pegi 707km?Bugatti Veyron boleh pegi 1001Km/j

mra said... Best Blogger Tips

veyron pergi 1001km/j eh? serious?!?!? itu kelajuan ke horsepower..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalu di ikutkan citer nya adalah
sebiji moto honda cup jer...
sian atok tue...
tetiba jer dpt surat saman pasal drive laju...
(org pakai flot moto dia)
sadis sadis

Anonymous said... Best Blogger Tips

komen last ni xlogik...org pakai flat die ??...abis letak kat kapalterbang ke ape ??..hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 08:39 ko konfiden je bugatti veyron boleh pegi 1001km/j...boeing 747 pun xblh pegi laju tu..bugati veyron top speed dia 407 km/j..dorg dah test kat dlm rancangan Top Gear..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh nye korg sume..tu edit jelah mangkok!

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg ats aku ni mgkuk najis.. tu kesalahan pencetak la!! bingai...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sbenanye polis tala kamera speedtrap kat langit. kebetulan airbus a380 lalu. no plat die kalo korg nk tau ialah A 380 kalo korg nk tau. harga plat tu RM500 001... die bli tahun 1998..

Anonymous said... Best Blogger Tips

perh mana dia dpt engine ni?

Anonymous said... Best Blogger Tips

motorkar

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku rs ni msti lelaki yg slmtkn penunggang basikal daripada dilanggar lori hari tu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh bugatti veyron supersport pun baru sampai 434km/j stig bawak mase kat topgear

Anonymous said... Best Blogger Tips

viva SE

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni conferm enjin kuda ni..x salah lg!!nak gi mane lah 2..x menyempat langsung..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini kelajuan nenek aku nih dok keja kucing curik ikan ari tuh.... Pawer 2

Anonymous said... Best Blogger Tips

honda petak c70 lh...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...