Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 15 August 2012

OMG : Ada Lagi Orang Tak Puas Hati Kemenangan Pandelela Rinong (3 Gambar)

Ada Lagi Orang Tak Puas Hati Kemenangan Pandelela Rinong.
Satu berita yang dikeluarkan oleh Yahoo semalam mendapat komen daripada seorang lagi orang yang agak kurang puas hati dengan kemenangan Pandelela Rinong. Dia menyatakan yang semua ini bukan kerana kerja keras Rinong.Kalau ko dapat, bagus lelaki ini yang wakil negara untuk mendapat pingat emas. 

Baca komen dari Den :

18 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bole ba kalo kau

Anonymous said... Best Blogger Tips

act ad betul jgk tu ckp itu orang.klu anda tgk acara tu, ramai star yg under-performed mcm japan(out semi-thntuk board) n the 16 year old china girl.on one side, boleh kata luck was on her side jgk la.but still klu pandalela xbgus, xdpt msuk olimpik.:D

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang..orang tu bersusah payah berusaha dpt rank no tiga dunia....yo ko tu rank no 3 paling bangsat dkt dunia...orng mcm Den tu memang jenis busk hati dengki dgn kejayaan orang laen...

mirza09 said... Best Blogger Tips

org bukan islam pon allah akan bantu kalau kuat usaha...

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang melayu memang racist betul kalo ada jak sesiapa menang mesti diorg jeles, dengki la haizz bila la org melayu mo berubah ni ..
1BORNEO BULIH!! NI KALI LAH!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

buat malu aku sebagai muslim je tbaca ulasan dia..ish..dah menang dah le..Allah pun dah lame tau si Rinong tu akan dapat no. 3 sebelum nabi Adam a.s. tercipta lagi..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau dah hati busuk tu, semua yang org buat pun nak kritik.. kamon la, kalau kau hebat sangat pahal ko x dapat pingat emas untuk malaysia.. demmmm pukiayam punya orang. asal org sabah/sarawak berjaya, ada jak yng bising. next olimpik kalau babi ni x pegi olimpik, bagus kerat jak peler ya bagi makan asuk,. ambek kau. GOGO SARAWAK!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

WOIII,,,,DEN si bangsat!!!!! dia ade,,,ko ade????

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodo nye den...ada akal letak kat lutut...cittt

Anonymous said... Best Blogger Tips

Memalukan Bangsa dan agama.Orang dah bawak balik pingat untuk Malaysia bersyukur la..Kalau kau fikir bagus sangat asal tak masuk sekolah sukan?Bawak balik medal next olympic..Orang2 Melayu macam ni lah yang membuatkan aku rasa malu dekat bangsa aku sendiri.Semua bajet bagus,pastu kerja nak mengutuk bangsa lain sebab apa?Sebab jealous kan?Tu lah kecik2 tak nak mampus,dah besar nak menyusahkan orang..HAKKK TUIH!!!

Rammizan Ramli said... Best Blogger Tips

den 2 xabgus lah dia..

Anonymous said... Best Blogger Tips

den jeles kau bah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

haters gonna hate

Anonymous said... Best Blogger Tips

WOI DEN!! Aku ni 1 bangsa dengan ko MELAYU.. yang ko bising2 dia menang tu apahal?? biar la dia.. asal, ko jeles ke?? tak baik busuk2 n iri hati dengan orang.. dia orang MALAYSIA jugak.. sepatunya ko support la jugak.. bukan tau mengutuk je wei.. Sial jugak mulut ko ni ye.. asal dari ko tak diajarke hormat orang.. patutnya ko ni di tembak dengan senapang gajah je.. Islam pun tak ajar suruh dengki mendengki dan irihati.. So, support la sebagai seorang anak MALAYSIA.. aku malu beb ada orang MELAYU macam ko yang tau nak kutuk je.. So, tahun depan, kalau ko tu dah best sangat, apa kata ko "cuba" masuk Olympic kalau ko rasa ko dah terer sangat.. BODO LA KO NI WEI..

Anonymous said... Best Blogger Tips

woiii..den.kalo mak hg pandai,suh mak hg p terkangkang kat swiming pool la..palui

Anonymous said... Best Blogger Tips

nang paloi jak si Den tokk...entah2 berenang pun sik pandei..hahahhaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

cuba ko ni support orang MALAYSIA.. jangan tahu nak kutuk je.. ko patut rasa bangga anak MALAYSIA dapat pinggat gak.. ni tak.. ANAK HARAM LA KO NI WEI.. sapa yang menang tu tak penting wei.. yang penting dia ANAK MALAYSIA.. bukan mcm ko.. ANAK HARAM JADAH!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

harapkan melayu bawa pulang pingat dr olimpik erhmmmm..... kempunan!!!! roket men korang tu bawa apa???!!! publisiti jer lebih... balik2, lee chong wei, pandalela, nicole david jer yg buat nama MALAYSIA angkat!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...