Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 14 August 2012

Panas : Promosi Hebat Raya Bersama Senheng!! Jom Menang TV LED 46 Inci & Hadiah-Hadiah Lain Bernilai RM100,000!!




Mungkin korang dah biasa dengar dalam radio semenjak dua menjak ni mengenai Promosi Hebat Raya di Senheng kan? Ala..yang suara Nabil tu.. Ok. kali ni kami nak review plak pasal promosi hebat ni..

Promosi Senheng ni memang murah.. memang sesuai sangatla bagi yang nak beli barang-barang elektronik baru sempena raya nih.. Tak caye? tengok sendiri la kat website Senheng nih..

Ni aku bagi contoh harga TV. Biasanya raya ni ramai yang nak tuka TV baru.. yela.. baru best orang datang beraya kat umah kita pastu pasang plak Astro HD.. superb...

Klik Gambar Untuk Besarkan
Apa lagi yang best? Ada promosi lain? Yer... Memang ada.. Promosi Terhebat sempena Raya ni ialah seperti kat bawah ni...

Dengan pembiayaan ansuran mudah AEON…promosi ini bermula dari 1 Julai - 31 Ogos!! 

a)    Kempen rebate Baucer ‘Raya’ Tunai – setinggi RM500!

b)    Peraduan Raya AEON – hadiah sebanyak RM100,000 untuk dimenangi

c)     Wang pendahuluan serendah RM1
d)    Pembayaran permulaan yang dilewatkan selama sebulan
e)     Peraduan The Amazing Spider-man - 50 buah 46” Sony Internet LED TV untuk dimenangi

f)     Hadiah eksklusif The Amazing Spider-man (beg, kasut, payung, beg ‘carrier’ dan permaidani)



Haa. amacam? hebat tak? Ap lagi tunggu beb.. jom pegi serbu kedai Senheng yang berdekatan korang tu.. Kalau taknak beli pun takpe, pegi tengok dulu... pastu baru decide nak beli ke tak... Promosi hebat tu.. rugi kalau tak join... Mane la tau menang Tv sebijik...

Kalau nak tau lebih lanjut, boleh check je kat website Senheng

p/s : Senheng Beza Memang BERBEZA!!!

4 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko mesti masuk peraduan blog senheng, kan?

ben xii said... Best Blogger Tips

kahkah. nanti kena tipu dengan sengheng macam uncle rage kat sabah tu. masuk youtube lagi.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Promot sakan nampak... nampak sgt ada niat lain...

ke sengheng tu boss ko admin? ahhahah

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...