Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 12 August 2012

Cool : Gua Ais Yang Menakjubkan Di Iceland (5 Gambar)

Gua ini terletak di Lagun Svinafellsjokull sekitar Skaftafell, Iceland.

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

cantik...

Anonymous said... Best Blogger Tips

subhanallah, dinding gua tu macam air..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg air pn, air tu mmbeku jd ais

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni pun kang ada yg komen photoshop.... tgk laa....

Anonymous said... Best Blogger Tips

fotoshop+expensive camera

Anonymous said... Best Blogger Tips

photoshop tu..editt.. x bermaruah langsung

Anonymous said... Best Blogger Tips

edit boleh la...ish3...xbest2

Anonymous said... Best Blogger Tips


>>>>> MINDSET <<<< ..... ubah.

Yanie Oranie said... Best Blogger Tips

betol..erghh sengal giler...cubela bukak sikit mind korang tuh..jngan nak terperuk sangat..erghh stress...asal cantek jer edit, asal cantek je phtoshop...huhuh patut kite kagum dgn ciptaanNYA, bukannye dok ckp cmni...Mindset anda sila ubah k

Anonymous said... Best Blogger Tips

eh apa ni salah ni salah ni.ni bukan iceland tapi greenland.iceland tempat yang banyak rumput tu,greenland tempat yg banyak ice tuu .L0L tak belajar geografi.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini kat skyrim la...kat utara atas windhelm sket jumpe la gue ni. berhampiran pekan2 kecik seperti dawnstar dan winterhold.. ade bnyk sbenanye gua2 ni. tp nk pegi sini hati2, sbb takut trserempak dgn snowy saber cat,serigala, beruang, dan horker.

Anonymous said... Best Blogger Tips

sbenanye ni kat skyrim la. kalau kite pegi bhgian utara atas skit dri windhelm, dekat2 dgn dawnstar dan winterhold, jumpe la gua2 mcm ni. ada bnyk. tp biasenye dlm gua2 ni ade serigala, beruang, troll. kadang2 ada bandit atau falmer. hati2 ya.

Mama HannahHakimHayfa said... Best Blogger Tips

Subhanallah...cantiknya.. tapi risau je kalau masuk dlm gua tetiba cair....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...