Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 14 August 2012

OMG : Lagi Kes Mengata Orang Sarawak Dan Sabah Di Facebook #2 (Gambar)

Lagi Kes Mengata Orang Sarawak Dan Sabah Di Facebook #2.
Apa masalah dengan orang Sarawak dan Sabah?


30 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak bodoh.. sgaje mencapak...
#bodoh piang

Anonymous said... Best Blogger Tips

pompuan gemok kene dumped hahaha lololo

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kau sbgai admin jgn la post bnda mcm ni...mengeruhkan lg keadaan....plz

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak pdn ngan pakai tudung -_____-'
perangai burok mcm badan die.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hey badak sumbu, kuruskan dulu bdan tu sebelum kutuk ngeri org.. euw. geli gila ni mesti kene tinggal ngn bf wkakaka sbb perot berlipat 6

Anonymous said... Best Blogger Tips

apela cantiknya bahasa, buat malu tempat kite je..
kata org, biar rupa takde janji hati bersih.. tp ni lg busuk dr lori dbkl

ben xii said... Best Blogger Tips

gemok bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn slah pahamm..mne tau fb dia kne hack..

PROTON buat lagu Raya...Dah dengar?
BlackBerry Curve 9320 RM388 SEMPENA RAYA!!!

Sabahan People said... Best Blogger Tips

adeh admin ni lambat tahu ka? lama suda ni isu ni..
terus terang saya katakan itu urang budu gara2 boy dia, dia ckp sabah bodoh sakai.. mmg masalah mental dia tuh
1BORNEO BOLEH! NI KALI LAH!

Anonymous said... Best Blogger Tips

relaksla...kalau orng tngh panas semua benda nk sebut padahal xder kene mengena dgn negeri...

Riz DOSHFIC zul said... Best Blogger Tips

tak penah2 fb kene hack lah..name princess tp upe mcm beruk bertudung..geli aku..cakap sakai konon..entah2 die sendiri sakai tak pernah naik kapal terbang tengok negeri org.to admin plz jgn lagi post bende2 perkauman sal sbh even sarawak mcm kat blogserius.plz admin stop this shit whtever it takes..kalo ade lagi bende mcm ni kite akan report admin punye blog kat polis & jabatan multimedia..plz no racist we all same..

Riz DOSHFIC zul said... Best Blogger Tips

plz admin do something..kat tittle ade sebut sarawak tp sarawak takde dlm isu ni..ape kahe....?eran lah aku dgn admin ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Eii tak selera aku tgk badakkkkk air ni wkakaka

Anonymous said... Best Blogger Tips

Agreed with Riz DOSHFIC zul, WTF admin, what's your point putting sumething like dis, create hatred.....I think u are different blog not like the stupid OBE from serius, still fuck the same, do not create hatred, enough bullshit Malaysian Political nowaday. Fuck Off ADMIN. we will hack your blog and destroyed it.

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin right..korg yg bodoh msuk & baca blog ni watpe..mmg sakai dok utan la..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin. Jgnlah post benda camni. Kalau perpaduan di negara kita hancur coz of benda yg ko post ko nk bertanggung jawab kah? Nak blog ko famous pn beragak2 lah.. BUDUH!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin kita nih nak tunjuk still ada org kat Malaysia nih perangai mcm haremm... sikit2 salahkan negeri...

Biler barat salahkan Islam sbb 911... semua marah.. ni sbb personal nak salahkan negeri... so aper beza ngan barat? nothing.. sbb sama bodo je... just bodo org nampak... bodo sendiri x nampak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin, sila delete entry ini..perkara sebegini akan menambahkan prejudis sesama kita rakyat Malaysia. Please Admin!cite mcm ni umpama menyimbah minyak dalam api..Fikir2kanlah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

10:10 3rd world class mind...mesti ko pernah jadi monyet ni..suruh org tinggal dlam hutan sma ngn ko...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hidup admin, perbanyakkan lagi isu ini.

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn mengata org sabah ya...kalau di bandingkan perempuan sabah sarawak dgn perempuan kl...jauh lebih teruk peragai perempuan kl..

ginger said... Best Blogger Tips

PrMpUaN McM NI SuKA CaRi PaSaL. cOz dIa SEnDiRi NaK KeNa bUkU 5 DaN PeNaMpOr. mEmAnG DaSaR MuRaH kLaU Dh NAk dEkAt rAyA Ni, DahLaH kUtUK oRg,KuTuK NeGeRi SrwAk & sBh lAgI Tu. NmPk sAnGaT Nk kNa pEliR GaJaH.

Anonymous said... Best Blogger Tips

sudah kena hENJUT sama sampai lUAS tu.. hahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pesal salahkan admin salah budak perempuan tula....dia sebarkan benda yg jelas ad....atas akal masing2 kena tapis....sekurang2nya kita taw perempuan tu perangai mcm cibai

Anonymous said... Best Blogger Tips

ahahaha korang tengok komen member dia Missred Diana.. "terasa kawan hang sorang ni :("

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia marah cuz,dia bagi kat sorang mamt pilipin,pas 2 mamt pilipin tu bawa kawan ramai2,maka kenduri la satu kampung...hahahahahahaha barang dah hancusss.bodoh punya minah jual badan ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

pantat org sabah best per..awek aq ramai org sana..dah ler cun..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dapat main ngan budak nie syok gak,,..ermmmm
-mr fapson nephew-

umar shah said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Edrye Art Suspect said... Best Blogger Tips

si gemok..si gemok...kihkih..kena dump?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...