Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 16 August 2012

WTF : Budak Ni Memang Kurang Ajar (Gambar)

Berikut adalah "print screen" dari laman Youtube berkaitan seorang yang sangat kurang ajar terhadap Islam, kalau kutuk Bangsa Melayu sahaja, tidak mengapa lagi, tapi sampai berani kutuk agama Islam, itu sudah melampau.


Sumber : here

31 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini cina yg tak sedar diri nk mampus...

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi punya orang....ptut potong dy punyer anu...
kasi anjing makan...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Post kesuruhanjaya multimedia la biar depa cari sapa ni yang buat biaq mampuih pi masuk lokap sebab sensitiviti dan agama nih

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni bdk pukimak berani cm2 jela..dpn2 tgk sapa yg goyang..pukimak pny chinese..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian budak ni..dia bleh jadi pemangkin kepada pergaduhan besar/ prasangka jahat antara cina dan melayu..begitulah kerja iblis..memecahkan ummat..mungkin dia memg ada dendam dengan melayu..jgn semarakkan sentimen ini..tidak ada kesudahan..ada sebab dia kata gitu..jom siasat..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh~


PROTON buat lagu Raya...Dah dengar?
COCA-COLA BANTU RAKYAT MALAYSIA DAPATKAN AIR BERSIH

ben xii said... Best Blogger Tips

jangan salahkan orang cina . salahkan orang cina ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni bdk pork eater mmg lama sudah hidup ni..mau mati ni bdk klu aku dpt..

Anonymous said... Best Blogger Tips

selagi ko boleh hidup tu hidupla elok2..nanti satu hari orng dapat ko..x dapatla ko rase nikmat hidup

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala..ni budak bwh umo ni..br tau apa mksd sperm tu..mula la nk buat ayat bkn2..cr gado ngan melayu pulak..bodo pnye budak..

dan said... Best Blogger Tips

ni budak cine nak jadi belanda...tak sedar atok nenek dia dulu owg putih yang kutip bawak kt sini pon tak sedar diri...klu darurat ko la bangsa yg aku bunuh dulu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Salam xpe hacker melayu rame....klo nk hack akaun ngn ancokn pc die sekelip mate je leh wat....

Rammizan Ramli said... Best Blogger Tips

kenape pangai budak cina niy macam anjuing!

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang pasti akaun ni bukan owner melayu! damnn!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

blagak btol org cina kan???klo aku jd menteri,aku tarik balik kerakyatan dorg..pas tu halau dorg blik kt negara china...duduk la ramai2 kt cna,mndi air koto,dengan keadaan tanah yg terhad..ni org da bg tinggal sni da ckup baik..cina mmg mcm ni!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

itulah makan babi banyak sangat, otak pun jadi mereng, macam jiran sebelah rumah, sekali dia beli daging babi dalam 22 kg, stok utk satu bulan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

INI LA MELAYU.. KALAU BANGSA DIA YG KUTUK HINA BANGSA LAIN BOLEH..TAPI KALAU BANGSA LAIN KUTUK BANGSA DIA TAHU PULA MELENTING MARAH.. MACAM BAGUS SGT..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni bukan isu kaum...ni isu budak yg pmikiran cetek otak d lutut. jgn libatkan kaum....salahkan individu je cukup la. yg komen lebih2 kat atas tu pon 2x5 sama mcm budak tu je aku tgk. mengata org tp diri sendiri x sedar hahaha

nama saya markonah said... Best Blogger Tips

aku adalah nak membalas kata2 beliauuuuu
tapi aku puasa..
karang muflis posa

eddy said... Best Blogger Tips

puki mak hang anak haram punye cina..makan babi x ingat2 tu pasal otak manyak bodoh.. x suka melayu lu pi mati la or balik la negara lu asal sana china ma...fuck u

Anonymous said... Best Blogger Tips

kowg marah2 bkn luak pn Cina2 Bagan tu....Bek kowg maki Menteri2 Yang bangsat2 tu...Npe xwat tindakkan..Cbe kalo org mlayu o india wat...da lame kne buang...

Anonymous said... Best Blogger Tips

jmpe budk ni....lempang die pki kotey babi..!

mr.fapson said... Best Blogger Tips

pergi trace ip dia....kasi tangkap....pastu buang negara...

Anonymous said... Best Blogger Tips

cina babi klau aku jumpa ko aku kerat2 badan ko

Anonymous said... Best Blogger Tips

post ni pn dh membantu org melayu utk byk mencarut, mengapi-apikn perkauman.. xyah post menda2 mcm ni pn xpe kot..

Mama HannahHakimHayfa said... Best Blogger Tips

hina melayu eh?..dia pun cakap guna bahasa melayu?? apasal tak agungkan bahasa ibunda dia???..lagi byk apa, kantonis bleh, mandarin bleh, hokkien bleh... "dunia lebih aman tanpa melayu" konon.. kalau melayu pupus sekalipun..BAHASA MELAYU TETAP DIGUNAKAN.

syam said... Best Blogger Tips

manusia bermuka babi je berani cakap mcm tu....kalau berani tunjuk lah muka tu....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sokong Mama HannahHakimHayfa!!!! Idup Melayu!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sesuka hati jek suh melayu mati.. dia xtw negara niy sape punye pada asalnye? die yang patot bela!

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pon sokong MAMA HANNAH HAKIM HAIFA..kita sebagai bangsa bumiputra x layak diperlehkan sesuka hati oleh kaum yg bukan bumiputra..lagi-2 pasal agama rasmi kita..

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu memperlekehkan bangsa lain boleh.tp bila bangsa lain memperlekehkan bangsa melayu, melenting mcm hebat sgt lah tu.ni blogger ni,keluarkan artikel ttg isu perkauman.2x5.sama je.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...