Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 12 August 2012

OMG : Bandar Ajka Selepas Tumpahan Toksik Terdahsyat Di Hungary

Pada tahun 2010, sebuah bandar di Hungary, Ajka telah dikejutkan dengan tumpahan toksik yang paling dahsyat dalam sejarah negara itu. Enam bulan kemudian seorang jurukamera terkenal dari Sepanyol telah menangkap keadaan Ajka selea kejadian yang teruk itu. Semua gambar ini dipanggil 'The Line' kerana...

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam photoshop jew...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ckit2 photoshop ckit2 photoshop..lain kli pegi sndri la tngok fotoshop ke x...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukan photoshop, photostaat

Anonymous said... Best Blogger Tips

tau tkpe.kalo terror sgt g try wat photoshop tu,nk gak aku tgk

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaa... korg xder lain dlm kpala laa.... nmpk pic plek jerr trus komen photoshop.... photoshop, photoshop, photoshop..... xsudah2 photoshop jerr... mata korg asik nmpk photoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshopphotoshop.......

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian anon 21:23 harharhar. padan muka kau anon 12:23. msti gmbar dlm fb kau semua kau edit pkai photoshop. nk gna gmbar ori malu sb xbrapa nk lawa/kacak. harharhar.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni mmg betul ade, lagi satu kat russia. org takan bole masuk situ sbb letupan nuklear dulu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

pic last style!!

Anonymous said... Best Blogger Tips



>>>>> MINDSET <<<<< ..... ubah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

msti potoshop gune mic.word ni..hahahahahaah

Anonymous said... Best Blogger Tips

err...photoshop...hihi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...