Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 13 August 2012

Info : Kenapa Spender Lelaki Dijual Dalam Kotak, Perempuan Berselerak? (InfoGraphic)

Nak tau tak kenapa spender lelaki dijual dalm kotak tapi yang perempuan dijual secara gantung atau longgok? hehe.. Jom tengok karya kreatif admin blog loveydoveydoo.com kat bawah nih..

Apabila perempuan memilih seluar dalam.... 



Apabila lelaki memilih seluar dalam...



p/s : Korang setuju tak? Hehehe.. 

Sumber : Lovey

17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

HAHAHHAHA! SETUJU SANGAT ! mula2 aku ingatkan sbb kenapa spender perempuan berselerak adalah utk lelaki menengok rupanya PEREMPUAN ni SUKA MEMILIH !
WomanS ~~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha..i like alain delon


[VIDEO] IKLAN PETRONAS UNTUK RAYA TAHUN 2012!

Yanie Oranie said... Best Blogger Tips

hahahhaa bengong

Anonymous said... Best Blogger Tips

kahkah betui jugak yer alahai perempuan..pakaian dalam pun nak cerewet~

Anonymous said... Best Blogger Tips

110% agreed!!

Anonymous said... Best Blogger Tips


syabas nice post, tak terfikir pulak .....
kekekkekeke patut la, spender pompuan tak da dipacket dalam kotak....

Anonymous said... Best Blogger Tips

saya sebagai kaum wanita,seratus peratus AGREEEEEE!!!
hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

saya sbg kaum hawa, agree yg kebanyakan ktorang mmg nak tngk2 dulu, tp I'm not like that comic larr. pilih yg senang/selesa, saiz ada, OK jalan.

tp takleh blah yg laki pyer komik guna gambar org btul lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg pompuan pnye ade je dlm kotak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukan stakat pilih underware jerr org ppuan ni cerewet... top to toe la mmg cerewet diorg nih.... 1 brg je mau berejam mmilih klu 2-3 brg korg kira la brp banyaknya jam jam jam jam nyerr...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku xpenah pakai nye pon..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ahahhahaha setuju sgat...mesti la nak yg selesa comel n sexy!!! huhuhuh kalu balik umah laki pon geram je tgok bini pakai polkadot2 siap ade renda2 lg...ahahhaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini realiti...
hahahhahahahah :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahah. betul jugak, kalau x habis kotak di buka nk tgk cntik ke x...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ok dah terjawap...ketawe guling2 aq

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pakai lampin ja lgi senang

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha ~ taw2x ja dia org kn ngeeee~ btul2x pompuan dr luar dan dlm smua nk pilih yg trbaik ! :-P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...