Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 19 July 2012

Fakta : Apabila Lelaki Dengan Gadis Di Kedai Baju (2 Gambar)

Apabila Lelaki Dengan Gadis Di Kedai Baju.
Memang selalu berlaku macam ni eh..pernah berlaku pada anda?



13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st setan

Saya Disini said... Best Blogger Tips

haha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku 2nd bodoh...hahaha...pilot..

syirah_8920 said... Best Blogger Tips

x boleh... kena ikut masuk juga....

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahha mmg selalu mcm ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bila kedai tak sediakn kerusi,lg gampang kn haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

llaki mmg slalu mcm ni...lg pon klaw dyorg masuk pon,bukan boleh bg pandangan yg bernas..bute fashion! hahahhaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

baik suruh pompuan pompuan tu berkenalan kat dalam, so pas ni kalau kuar, takyah ajak lelaki, sume gi pompuan jek

Amira Chinta Madeena said... Best Blogger Tips

klo sy suda terbalik:)

Mama HannahHakimHayfa said... Best Blogger Tips

tahniah kerana kesabaran lelaki dapat diuji di kedai baju!..hihi

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bini aku sampai dah tau nak cari aku kat ne kalo die pusing2 dlm kedai bj x jumpa aku... mesti ada kat depan...

x sanggup aku nak mengikut bontot bini aku dlm kedai... ikut bontot die kat umah tu aku nak... hehehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku memang mcm ne..kalau x aku pergi tempat lain..hehe..

Kaira Aleesya said... Best Blogger Tips

haha..jdi tringt aku bile kua ngn si dia. time tu bawak ank sedare aku umur 3 taun.. dia yg layan budak tu. gendong. dukung.men chak2.. haha.. aku sedap aj fokus shopping bju time tu.. ekeke..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...