Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 16 July 2012

Kreatif : Mari Memasak Dalam Kereta (4 Gambar)

Korang kalau time jam or park kereta dikawasan terbuka pada waktu panas bolehla amik kesempatan untuk panaskan makanan dalam kereta. Tahap bahang panas kat Malaysia ni memang tak dinafikan boleh masak telur. Jimat penggunaan gas dapur korang.





p/s : Telur je boleh masak.. yang lain tu panaskan jer.. hee

Sumber : Here

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha aku 1st!!!
malaysi memang panas sebab sume pokok da kena tebang dengan JKR and orang2 yang nak sangat duduk dalam hutan batu.......

Anonymous said... Best Blogger Tips

terbaikla, dpt kurangkn gas nk msk tlur.. haha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

xber bau ke keta tu nti.. udang, telor, daging/... haha

ben xii said... Best Blogger Tips

BBQ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

inilah cara berjimat yg TOP...jimat masa jimat duit n jimat tenaga :) ---->kakcik

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh mcm sultan johor

Anonymous said... Best Blogger Tips

sial anon 12:13..!

Anonymous said... Best Blogger Tips

BIADAP anon 12:13!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

walaupun aku bukan org johor tp aku sangat tak berpuas hati dengan tahap kebiadaban anon 12:13.. yang ko sakit hati dengan sultan johor apehalnye? cer citer cer citer...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...