Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 15 July 2012

Cool : Korang Boleh Buat Mata Macam Ni? (6 Gambar)


Korang boleh buat mata macam diorang ni buat? Aku pun tak reti. Sapa reti boleh email aku stress giler..Kami nak letak dekat post baru. Hehe..






Sumber : Here

8 comments:

HafizM said... Best Blogger Tips

mak sedara aku boleh buat
hihi seram kot

Anonymous said... Best Blogger Tips

apolah.. dah takdo kojo lain la tu..bijik mato lak dio buek main..

Nurfatin Amira Yusop said... Best Blogger Tips

takotnya

Anonymous said... Best Blogger Tips

mata aku bulat macam terkeluar tapi tak lah macam ni, ni gila namanya -,-

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu dh seram sgt dh tuh.. huhu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi ....sial....pundek...nakharooommm....geli siot..

anti keling said... Best Blogger Tips

biasa la keling ni bak wat mata tersembol kuar mcm setan nyer tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

adoi...krem otak tgk gmbr2 tu....hahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...