Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 17 July 2012

Serius : [Video] Curi Daging Dari Singa Lapar


Jom kita tengok betapa susahnya diorang ni nak dapatkan makanan. Terpaksa bertarung nyawa untuk rebut daging dari singa-singa liar. Memang hati kering.. Salute.. 


Sumber : Here

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

First

syirah_8920 said... Best Blogger Tips

SECOND... KE

Anonymous said... Best Blogger Tips

gila

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa la bengap ssgt g curi daging singa 2??panah jela kuda belang on da td.g curi yg singa punya watpe..adooiiiiyaa.

Anonymous said... Best Blogger Tips

nih bukan curi nih bodoh lah admin!

Anonymous said... Best Blogger Tips

oh shit, you stole my delicious meal. go hunt it yourself.

Norasyimah Saifullah said... Best Blogger Tips

mmg hati kering tol

Anonymous said... Best Blogger Tips

apelah..pegi la buru sendiri..abis tu singa nak mkn apa?penat2 singa tu buru haiwan sndri ko curi pulak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ke ni sbb ada special custom or kind of bravery test? amek panah tu..bunuh jk la haiwan2 lain..lg senang...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak kata hati kering" tak jugak, pasal dia pergi bertiga. Cuba dia pegi sesorang, ada Berani?
Sebenarnya apabila dia org pergi bertiga, singa-singa tadi kelihatan gerun pada pandangannya. Ia tak seperti pandangan manusia biasa. Aku ada tengok dalam National Geografi.
Orang Asli tadi kelihatan macam "binatang berkaki enam" dalam pandangan singa. Entah betul entah tidak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

pesal singa tu lari...dia bukak seluar ker...negro punya kan besar pasal tu singa takut...

Anonymous said... Best Blogger Tips

time jalan npe amik vid dari blkang(rahsianya....Kotey Nigga da cm bapak singa beso..mane xlarinye singa2 tu)...

ben xii said... Best Blogger Tips

in b4 "sharing is caring"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...