Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 21 July 2012

OMG : Rupa 'ClassicJimbo', 'Joker' Dalam Dunia Nyata Yang Mengamuk Dalam Cinema (6 Gambar)

Rupa 'ClassicJimbo', 'Joker' Dalam Dunia Nyata Mengamuk Dalam Panggung Wayang.
Untuk berita lanjut sila ke entri ini :batman
Ramai orang tertanya samada, ini adalah The Joker yang sebenar kerana seorang lelaki yang dikenali sebagai 'ClassicJimbo' telah mengamuk dalam sebuah panggung wayang semasa filem The Dark Knight yang terbaru. Selepas dia berjaya ditangkap, dia mengaku yang dia adalah 'The Joker' Nama sebenarnya adalah James Holmes, 24 tahun merupakan seorang pelajar PHD yang tercicir dari Universiti Colorado. Dia telah membeli tiket wayang bersama ribuan penonton yang lain untuk filem The Dark Knight. Selepas beberapa ketika dalam panggung wayang, dia telah meletupkan satu bom asap dan kemudian menembak sesuka hati menggunakan 4 senapang berbeza.Berikutan insiden itu, seramai 58 orang cedera dan 12 orang maut termasuk seorang pemberita sukan. Sebelum dia mulai menembak, dia didapati mendengar musik techno berulangkali dalam panggung wayang. Menurut sumber, dia menggunakan sebanyak 6,000 peluru yand dibelinya secara online dan juga kedai senjata tempatan. Dia berjaya ditangkap di apartment miliknya

Mari lihat rupa 'The Joker' dunia nyata ini:



9 comments:

botak said... Best Blogger Tips

first?ok,aku first.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hmmmm

Toni said... Best Blogger Tips

apa motif?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau la mamat ni seorang muslim..dah tentu negara asal lelaki ni dah kena takluk.. mereka lupa mereka sebenarnya penggganas

Anonymous said... Best Blogger Tips

arghh mati kt panggung wayang, baik ajal kt tmpat baik2 mcm masjid/surau ke.

apo nak jadik dgn orang skrang ni. org mental ada di mana2!

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak jadik joker..hahaha.
-,-''..manusia2..mmng sia2..

ben xii said... Best Blogger Tips

selalu yang jadi pengganas mass shooting banyak yang educated tapi ada mentally disorder

Anonymous said... Best Blogger Tips

Oh batman! dimanakah engkau ketika "Joker" tersebut mengamuk membabi-buta. Nampaknya engkau cuma adiwira fantasi, yang tak wujud untuk menyelamatkan keadaan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

6000 peluru + 4 senapang + ribuan penonton tapi yang mati cume 12 orang???dia tembak aper sebenarnya???

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...