Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 15 July 2012

Cool : Teksi Porsche & Ferrari Jakarta Bermula Julai 2012 (6 Gambar)

Operator syarikat MM Cab telah melancarkan 'soft opening' teksi Ferrari dan Porsche di Jakarta Khamis lepas.  Sebagai promosi, teksi Ferrari 360 dan Porsche Boxster S itu akan membawa penumpang secara percuma dari hari Sabtu hingga Isnin. Menurut syarikat tersebut, selepas promosi tamat, penumpang yang ingin menaiki teksi ini mungkin akan dikenakan bayaran sehingga 100 ribu rupiah (RM35). Teksi biasa hanya dikenakan caj sebanyak 6 ribu rupiah iaitu bersamaan RM2. 







Sumber : Here


15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku first..yahoooo

Anonymous said... Best Blogger Tips

dafuq. ferrari ni bknnye everyday car. mau tebakar enjin buat jadi teksi.

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn nak ferrarila sangattttttttt erkk

ben xii said... Best Blogger Tips

jadahnya bawak ferarri kat indon . jalan sempit macam hampeh. dengan jam lagi

Anonymous said... Best Blogger Tips

0192282810 call me maybe~

Anonymous said... Best Blogger Tips

Wei anon atas aku dah call ko..ko pompuan eh??

Anonymous said... Best Blogger Tips

kaya jugak orang indon, ingatkan takde langsung kereta mewah disana.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kereta mewah berlambak kat indon sbb kerajaan dorang xkenekan tax yg tinggi utk kereta import xmacam kat malaysia ni kereta import semua harga tinggi sbb ex-pm kite dulu nk org lebihkan kereta national seperti proton tu.. so no wonder kalau g indon texi dorg je dh mercedes bagai

Anonymous said... Best Blogger Tips

0145104886-wafaa.
ex aku ni. boleh fap fap fap. ekekeke

Anonymous said... Best Blogger Tips

pada aku xpela x dpt naik teksi mahal2 sgt..
x hadap lah keta mahal2 ni...
dari hidup melarat...minyak mahal...ubat mahal...

aku pi bandung tgk mcdonald pon lengang jer waktu lunch!

Anonymous said... Best Blogger Tips

RM 35 utk berapa lama admin??

xkan selama2nya kot...atau sehari suntuk...

depa mmg la xde tax keta mahal2 tp minyak mahal..

aku rs bisnes ni melingkup x lama lg..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 09:17 antikerajaan 2..sbb 2 ckp cm 2...otak tak berkembang, ckp ikut bontot org je.. sengal!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ferrari dgn porshce teksi ni dorang guna untuk pengambaran sinetron je la,dah terbongkar

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuck you uollz!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko ader ke??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...