Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 18 July 2012

Kejam : Akibat Berebut Laluan, Gadis Ditetak Dengan Pisau Pemotong Daging (4 Gambar)


Pada 23 Jun 2012 seorang gadis 20an, dikatakan berjalan sambil menarik bagasi di sebatang jalan yang sibuk. Gadis tersebut kemudian bertembung dengan seorang lelaki 30an, yang sedang membawa keranjang kayu yang dipenuhi dengan botol-botol kosong yang dikutip sekitar kawasan.

Disebabkan kedua-duanya mempunyai barang untuk diheret dan tidak mahu mengalah maka tercetuslah perbalahan. Lelaki itu naik berang dan kemudian mengambil parang daging yang ada di dalam trolinya.
 
Akhirnya dalam sekelip mata sahaja gadis tersebut rebah dalam keadaan berlumuran darah. lelaki tersebut akhirnya berjaya ditahan pihak berkuasa.




p/s : Giler ah!!!

Sumber : Here

24 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

sial punya olang

Norasyimah Saifullah said... Best Blogger Tips

kejamnya

jolisa said... Best Blogger Tips

hai ya... pasal hal sikit pun nak bunuh..apa punya dunia lah zaman sekarang...

Anonymous said... Best Blogger Tips

GILA BABI...
DASAR ANAK KUTIP SAMPAH...
LEMBU PUNYA CINA

Anonymous said... Best Blogger Tips

sadiss!!!!

Nur FatIn aDiLah bT azMi said... Best Blogger Tips

DIMANAKAH SIFAT KEPERIMANUSIAAN VVahai manusia zaman sekarang ! HUmmm

Anonymous said... Best Blogger Tips

Org china memang gila..sakit mental!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni baru jantan beb. gadis tu selamat x?

..jemari menari.. said... Best Blogger Tips

kesimpulannya, mengalah la untuk benda2 kecil sekalipun..bukannya kita nampak opponent kita tuh gila ke x.xde tertulis kat dahi.play safe, mengalah..pndapat aku la..lain org lain pendapat..:)

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 21:28 sgt tongong lg bahalul..dh terang2an kena tetak kt leher hampir putus..lg mau tya selamat ke tak..meh aku try kt ko..nak?? akai ada ka? hahaha..jgn marah..gurau..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku rasa kafir laknat ni gila atau sakit mental.kalau dia normal paling bangsatpun dia akan rogol perempuan tu.aku sendiri yang normalpun buat apa aku nak tetak perempuan tu sampai mati?baik aku rogol ker,jolok konek dalam mulut dia bagi dia diam sket...

Anonymous said... Best Blogger Tips

seronok gileerrrrr

Anonymous said... Best Blogger Tips

bdo pnya lki,cba lh bwa maen lok ka..

Ct Noraishah said... Best Blogger Tips

teruknya...

ben xii said... Best Blogger Tips

bukan nak insult , just nak nyatakan yang meleis islam agak pelik sekarang bila komen something. kau cakap cina kafir memang mental bagai . ni pasal individu . kalau semua chinese mental so ustaz ridhuan tee abdullah pun mental lah ? ustaz kot. kalau orang kutuk orang islam arab tembak sesama islam sampai berkecai otak,meleis macam biasa melenting . jangan kaitkan schism dalam hal ni .

Anonymous said... Best Blogger Tips

SOKONG BEN XII!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dont be racism...rileks...komen guna akal yang Tuhan beri jangan lahirkan satu pendapat melalui perasan...silap tu

btw,kesian la ppuan tu...kena sembelih habis..gile betul lelaki tu...china mungkin satu negara yg tidak selamat

Anonymous said... Best Blogger Tips

sokong giler -jemari menari-
yg peliknya taknak mengalah sbb lumbe2 tarik bagasi? huuu.. pasal tu pn dah jd macam ni.. takut woo. tp ntah2 pmpuan tu takde niat pn kot nak bertanding dgn laki tu, mngking dia laju sbb nak cepat je kot, tp laki tu yg mental?

dunia dunia.. tu yg penting baca mathurat hari2 supaya dilindungi tuhan di mana2.

Anonymous said... Best Blogger Tips

racism tu memang patut ... ape la ko ni ben xi
hidup 1 racism... ko ni x perkauman langsung la... hidup ni x sah kalau xde racism...
hidup perkasa... hidup pekida... hidup 1 malaysia. advert ditaja oleh pm = rosmah

ben xii said... Best Blogger Tips

anon 22:00 . aku taknak guna bahasa kasar . aku tak cakap pasal racism . aku cakap pasal schism

Anonymous said... Best Blogger Tips

Masa sblum kdatangan Islam pun dah jadi mcm ni..gaduh, bunuh, rogol, dan lain-lain..Islam dah ajar kan? ubah semua tu jadi baik.. jadi kene ajar agama balik kat diorang ni..tu je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini namanyer iblis, bukan manusia...

Anonymous said... Best Blogger Tips

amalkan selalu.... :3 jdikan sbgai hiburan.. hehehhehheeheh

nina nashal said... Best Blogger Tips

cine ni memang suka berebut..tak nak beralah..apatah lagi ade sale kat super market..main tolak je..sakit ati betoi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...