Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 20 July 2012

OMG : Tangan Korang Boleh Buat Macam Ni? (5 Gambar)

Jom tengok seni lipat-lipat jari.. Korang boleh buat macam ni tak? Memang mind blowing.. Takde tulang kot..






p/s : Yang gambar no 1 tu je dapat buat..

Sumber : Here

16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

no 1

jolisalove said... Best Blogger Tips

yg lain aku dpt buat

Anonymous said... Best Blogger Tips

smua ak dpt wat weii...

ben xii said... Best Blogger Tips

aku dapat buat 2nd last dengan last je

Anonymous said... Best Blogger Tips

Semua dpt buat................buat bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sume aku dapat buat hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

no 2 je xleh....huhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sya dapat semua di atas... hihihi

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dapat je buat semua . Senang je kod.

Anonymous said... Best Blogger Tips

alhamdulilah.....boleh lipat2 gak jari aku ni....xsangka-----kakcik

misz sempoi said... Best Blogger Tips

number 3 je aku x dapat buat..

Eyla Biella said... Best Blogger Tips

dpt wat yg gambar no 3...

Nurul said... Best Blogger Tips

aku dapat buat tangan aku mcm dlm semua gambar tu.. tp still tgn aku ada tulang r.. eishhh adik aku boleh lipat jari ke belakang sampai habis.. sama ngn member aku.. tu baru boleh kata takde tulang.. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

boleh buat semuaaaaaa

Tasha Lavigne said... Best Blogger Tips

saya boleh buat semua :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni semua salah kerajaan selangor

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...