Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 21 July 2012

Perhatian : Notis Minta Maaf Dari Pihak Admin ASG


Saya admin no 2 ingin menyatakan rasa kesal dan ingin memohon maaf di atas kesilapan kami kerana telah repost beberapa entri. Sebenarnya, hal ini berlaku kerana admin blog ASG ada dua orang. Salah seorang dari admin iaitu admin 1 sedang mengalami masalah dengan internet beliau. Jadi, beliau tidak sempat untuk memeriksa samada entri tersebut telah di post atau belum. 

Disebabkan perkara itulah terjadinya repost entri di dalam blog ini dengan tajuk yang berlainan. Bukan bermaksud untuk menipu para pembaca, tetapi disebabkan oleh kekurangan komunikasi diantara admin blog ASG. Post2 yang berkaitan telah didelete oleh saya. Kami akan cuba mengatasi masalah ini pada masa akan datang. Diharap pembaca blog ASG terus menyokong kami. Sekali lagi kami ingin meminta maaf. 





13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ok ba kalau ko....

conundrum said... Best Blogger Tips

dimaafkan..xnampak pun...da da nak entry baru~ XD

Anonymous said... Best Blogger Tips

no big deal

Anonymous said... Best Blogger Tips

belanja berbuka..settle ;)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin yg double post tu ok lagi,tapi yg kna post attach video tapi hampeh tkde lagu ..kaciwa busku

Anonymous said... Best Blogger Tips

bagus la klau cam tu.. tp x pe, wa x kisah pon..

kai zer said... Best Blogger Tips

ape lg open table la, hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ade aku kesah..

tshirt koyak said... Best Blogger Tips

????

Anonymous said... Best Blogger Tips

boleh caye ker lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

buat jamuan makan la admin...

Anonymous said... Best Blogger Tips

argghh admin..ade2 je ko erk..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ARRGGHHHH..aku tak puas hati!!!!..
Hmmm.. lepas menjerit,baru la rasa lega..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...