Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 4 September 2013

WTF : Ini Adalah Kipas-Susah-Mati Lady Gaga Dari Cardiff (10 Gambar)

Ini Adalah Peminat Kipas-Susah-Mati Lady Gaga Dari Cardiff.
Wanita berusia 37 tahun ini dari Cardiff, Donna Marie Trego adalah peminat tegar Lady Gaga. Dia telah membelanjakan RM280,000 untuk membeli pelbagai alatan dan kostum agar boleh sama dengan Lady Gaga. Kerana semua kerja keras dia untuk meniru gaya Lady Gaga, dia telah memenangi Goscar (Gay Oscar). 

15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

laki dia ke tu? tu baru gay

Anonymous said... Best Blogger Tips

assalammualaikum..

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

mak cik gaga


Entri Terbaru Update : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 6

Anonymous said... Best Blogger Tips

cam funex!
tu abah dia la baghal!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu mak ko la marou,,,,brani lg mjaja blog dlaman org... ko memg hin la

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam gampang

Anonymous said... Best Blogger Tips

awek kelate mcm ni la..kat rumah dressing mcm artis selalu... bertuah kalu dpt awek kelate!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tu abah kau marou!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Moron si Apple busuk masih Tidak serik menjaja blog di sini..
Malu laa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Abah kau bertuah dpt awek kelantan..
Kawin pastu dpt kau..
Patut laa bodoh...
Mkn SOS bilis bnyk Sgt..
Hahahahahahah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mak marou tkenan ulat taik msa pgnent tu anak cm tu jd sakai kongkang

Anonymous said... Best Blogger Tips

awek kelantan cam tonyok!
aboh mu!

Johan Harith said... Best Blogger Tips

Sila follow blog saya disini.

Anonymous said... Best Blogger Tips

sila follow blog lahanat atas ni tgk mcm mana rupa kontol dia!
kontol abah kau punex!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...