Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 1 September 2013

WTF : Pelajar Dipaksa Cium Cikgu Atau Dicium Cikgu Untuk Lulus Di China (7 Gambar)

elajar Dipaksa Cium Cikgu Atau Dicium Cikgu Untuk Lulus Di China.
Seorang cikgu bernama Zhang Runhua dari Sekolah Menengah Tuqiao sekitar Linxia County telah meminta pelajar untuk sama ada menciumnya atau dia menciumnya sebelum mereka boleh lulus. Ramai cikgu lain terkejut dengan insiden itu kerana selama ini mereka tahu yang keputusan dari kelas Cikgu Zhang adalah sangat baik sehingga insiden ini berlaku. Selain itu, pengetua sekolah telah memastikan yang cikgu ini telah digantung kerja sehingga tindakan sewajarnya diambil. 
p/s : admin harap perkara sebegini tidak berlaku di negara kita walaupun admin khuatir ianya juga berlaku...

45 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

gila ape ckgu dia

Anonymous said... Best Blogger Tips

ingatkan bangla je paten cm ni....... bangla sila bngkus kain bju blah dri mlysia.....pcemaran bau..... - anti bangla-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bukan bangla jea..
Minta semua pendatang...keluar Dr Malaysia secara berperingkat..
Pendatang sekarang berlagak samseng..
Tk hormat rakyat Malaysia..
Kalau ada pendatang pon,Minta Sekadar yg mencukupi utk keperluan industri & mengisi jawatan yg tidak mahu diisi oleh rakyat Malaysia..
Mohon kebanjiran warga asing dicantas secepat Mungkin..
Jual & meluat tgk pendatang di Malaysia nie..
Smpi masa utk kita menghantar pulang mereka nie..
Sekian.

Anonymous said... Best Blogger Tips

baik la sruh hsap pelir....bru syok..

Anonymous said... Best Blogger Tips

elajar? ape tu?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tu kat china... belum tgk lg org kelantan suruh beruk kiss lepas petik kelapa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

elajar tu abah kau..
Jgn kau tak tau..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahahahahahah...
Mcm org Kelantan nie..
Dia org mmg terkenal dgn perangai Pelik..
Kalau pelik tu tk de org lain laa..
Mmg org kelantan laa tu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Isap pelir abah kau sekali...
Baru stok..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Isap pelir abah ko sekali..
Baru syok..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cikgu tu abah kau laa

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dey beiya itu bangla mari buat bangunan kerja kontrak kasi korang duduk. nak harap budak2 melayu mcm korang? pemalas.. kerja nak rilex ada aircon gaji nak besar. sekolah spm pun failed. mlm mrepit lepak perhabis duit mak bapak. ahahawhawgaha..

-mandur bangla-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Abah kau bangla..
Mmg laa..ko sokong bangla..
Mlm2 main dgn mak kau..
Sbb tk puas dgn abah kau..
Jgn nk provoke org Sgt..
Ko pon melayu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

====================================
Anda di jemput untuk melayari laman web berikut:
==> http://www.jobdirumah.com/sinohidan
====================================
Pekerja Sambilan Dirumah Diperlukan.

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas

Lain-lain
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
- Boleh mengikut arahan
- Sanggup bekerja keras
- Berfikiran positif
- Bermotivasi tinggi
- Berdisiplin diri

Maklumat lanjut sila ke website di bawah:
==> http://www.jobdirumah.com/sinohidan

Mengenai Jobdirumah.com:
jobdirumah.com merupakan penyedia khidmat latihan asas dan sumber pekerjaan alternatif pada yang berminat. Perkhidmatan yang disediakan adalah panduan dalam bentuk penerangan bertulis dan video tutorial tentang bagaimana, cara apa, dan di mana hendak mencari kerja di rumah dari sumber - sumber yang betul.

Untuk kemudahan ahli, Jobdirumah.com akan menolong mencari kekosongan baru dan dikemas kini ke laman web setiap hari secara percuma. Jika ada kerja yang ahli fikirkan sesuai dgn kemahiran, ahli boleh buat permohonan kepada majikan.

Maklumat lanjut sila ke website di bawah:
==> http://www.jobdirumah.com/sinohidan

Anonymous said... Best Blogger Tips

SPAM

Anonymous said... Best Blogger Tips

kahkah cikgu pedo woi

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mmg lahabau dorang nie...
Haram...budak2 pon jadi..
Patut guru nie mengajar..
Nie dia mengerjakan murid2 dia pulak...

Anon MalingShit MadaFakKa said... Best Blogger Tips

Ini negara banglasia meh. 1.4 juta bangla akan diangkut oleh al jibby wal teloq lengkap dgn kad pengenalan banglasia...tu blom masuk negro..

Idup banglasia ! idup banglasia ! idup negrosia ! idup myammarsia..

anon meleis atas aku bleh terjun dlm lubang taik
Fuck jdt.

-Anon Malingshit MadaFaKka-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Awat diorang x comolot ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

awat diorg x comolot ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

awat iorg x comolot?

Anonymous said... Best Blogger Tips

awat diorg x comolot ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

awat diorang x comolot ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

awat diorg x comolot?

Anonymous said... Best Blogger Tips

awat diorang x comolot?

Anonymous said... Best Blogger Tips

awat diorg x comolot ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

awat diorg x cemontot? suh abah kau cemontot aku nak? bangang lahanat kau ni post byk kali! gi mampos la bangang!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ahaa stok bangla aku byk xpyh guna abah. anytime je diorang bleh comontot dgn kau. nak jolok bontot kau dgn besi dildo sampai koyak pon tarak hal.. senang ckit tayik ko nk kuar. setel mslh sembelit. hahagaha..

-anon mandur bangla-

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Yang pompuan aje yg di suruh cium. Pelajar lelaki semua fail :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

mandur bangla tkot bangla blik kmpg sb nnti sape nk puaskn bini dia sb mdur bngla siplis lg mati pucuk.... sb slulu toron jubo bangla

Anonymous said... Best Blogger Tips

abh ko lg hina jd gay mjaja penis n jubo kt mah kongsi.... siap bwak mak ko jd placur part time..... klu x laku abah ko jentik pussy mak ko smpai lebm.... kelate worrior

Anonymous said... Best Blogger Tips

skit2 abah... apa yg nk bgekan ngn abah ko... kaki todi slalu pkul mak ko.... ble kalah judi mak ko jd santapan pnebus hutang.... abah ko 2 pnageh tegar n ble dh khayal malu la,, org slalu jmpa dia mlancap kt bus stand tme bdk2 blik skola,, 2 yg ko bangga ngn abah ko

Anonymous said... Best Blogger Tips

mandur bangla pemuja jubo bangla sb aroma nya ble buat ketageh.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apalah admin ni, dah lama dah perkara macam ni berlaku, masa kat universiti, (ada dua pilihan lecturer bagi) kalau nak lulus kena tidur semalam dgn pensyarah ataupun kalau tak nak pun kena bagi Oral sex. kalau tak, tak lulus!

Anonymous said... Best Blogger Tips

PANAS! Pensyarah Kisdar disyaki merogol!






Nizar menyatakan, seorang pensyarah telah disyaki merogol seorang pelajar pada awal Ramadhan lalu dan kini sedang dalam siasatan

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 08:32 adalah magsa smasa d unvsiti dlu,,,, kne lambung smpai kenkang 3 ari

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangla adalah pnyelamat malaysia
- anon mandur bangla-

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang sungguh tongong2 kat atas aku ni!
aku sorang aje yg masuk U...
korang suma masuk umah pelacuran!
abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

u for urut.... mknanya umah urut... ari2 urut penis kcik gak.... bsar g penis anjing ko tau x. x tau g tnye mak ko ape rase penis anjing

Anonymous said... Best Blogger Tips

nanti aku tanya mak kau apa rasa penis anjing!
abah kau anjing!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tnya sama najib apa sebab menang,nanti jwab najib minyak dh naik......

Anonymous said... Best Blogger Tips

tiba2 cita minyak pulak, ko protes sini xleh ubah apa2 , ubah undi korang! 5 tahun lgla . Daddy You!
http://bit.ly/18zozos

Anonymous said... Best Blogger Tips

daddy you lh tngan kudong dua2 xleh mgundi.

perantauminda said... Best Blogger Tips

Cina...biasalah...

.............................
Selamatkan Awek- Awek Melayu Sendat Kita !!
http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Anonymous said... Best Blogger Tips

ketololan ape semua ini?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...