Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 2 September 2013

WTF : Ania Lisewska Ingin Bersetubuh Dengan 100,000 Orang Lelaki Seluruh Dunia (10 Gambar)

Ania Lisewska Ingin Bersetubuh Dengan 100,000 Orang Lelaki Seluruh Dunia.
Gadis dari Poland ini mempunyai satu impian yang bodoh iaitu bersetubuh dengan 100,000 orang lelaki seluruh dunia. Dia mempunyai teman lelaki tetapi lelaki itu tidak tahan dengan obsessi Ania itu. Ania telah mencipta laman web serta media sosial untuk berjumpa dengan lelaki. Dia akan berjumpa dengan 16 lelaki pada hari sabtu dan 16 lelaki lagi pada hari ahad. Dia akan melayan setiap lelaki ini hanya 20 minit. Dia menyatakan semua ini terpaksa dilakukan seperti tu kerana untuk mencapai 100,000 orang, dia akan berusia 81 tahun apabila selesai.  

41 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang tahap babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

buruk

Anonymous said... Best Blogger Tips

erm bohot larke kerega...
* bangladesh elite team*

Anonymous said... Best Blogger Tips

lawa g awek klate..... putih gebu

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn benarkan marou ijau taik mjaja di cni,.. dia punce psundalan dlm masyrkt

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

Anonymous said... Best Blogger Tips

mesti dah lobos lubang kat bawah tu, sampai piston 65mm motor aku pun boleh masuk.

ahmadje said... Best Blogger Tips

bila dia nak datang malaysia..?

Anonymous said... Best Blogger Tips

salam, yg komen kt blog ni tlglah jaga bahasa anda,malu klau bngsa len tgk.budi bhasa budaya kita :(
















Lu baca ni

Kepala buto abah ko! Kah32x

Anonymous said... Best Blogger Tips

RUPANYA SAYA ADA RESDUNG!!!
MUKA BERJERAWAT,Hidu ng gatal,berair,be rsin bila ada habuk
atau sejuk. Dah Beribu RM Habis! Semua masalah selesai bila sy
gunakan Sinus Cure&Suppliment !!! TQ Sinus Cure!!
sms "SS33" ke 019-3528389 untuk dapatkan PEK PROMOSI sempena
Promosi Raya. Sms NOW..!
P/S: Ini Adalah Gambar Pemenang Testimoni Sinus Cure Bulan Ogos
2013!
Gambar dekat boleh klik ni: http:// on.fb.me/166w9Fx
DIJAMIN 500% BERKESAN!
Antara testimoni: www.facebook.co m/ photo.php?fbid=1
405265579685104
Klik LIKE Page Kami:
www.facebook.co m/ resdunghilangdal am3hari
Semuanya Berpunca Dari Resdung!!!
✔ GATAL-GATAL pada hidung dan muka
✔ Muka Dan Badan BERJERAWAT
✔ Hidung BENGKAK/BERAIR/ SAKIT/PEDIH/ BERBAU
✔ Pernafasan BAU BUSUK
✔ Mata menjadi GATAL/PEDIH
✔ Selalu mengalami SAKIT KEPALA
✔ Selalu BERSIN/HIDUNG BERAIR apabila keadaan persekitaran
BERHABUK,sejuk ataupun apabila terkena embun pagi dan malam.
..... Jika YA!! anda sedang mengalami RESDUNG, jangan dibiarkan
dan di ambil remeh kerana ianya boleh membawa MAUT!!!
Harga Asal Sinus untuk 1 botol ialah SEM:RM79 & S/S:RM85.
Tapi ada "PROMOSI" sempena Perayaan ini jika anda sms kod
kupon "SS33" ke 019-3528389,sys tem auto reply sms kami bekerja
24jam..Kemudian terus buat pembayaran segera dan langkah
selepas bayaran ada dalam sms. Stok pek promosi ni cepat sold out!
Jadi siapa cepat dia dapat..!!
Komen "SAYA NAK" n akan diberi langkah mudah seterusnya!!
Dapatkan Produk TERBAIK abad ini SINUS CURE keluaran Bella
Formula!!
KINI ANDA BOLEH SELESAIKAN MASALAH2 INI DGN ADANYA
"SINUS CURE"..
UNTUK INFO: www.facebook.co m/ photo.php?fbid=1
401311520080510 &set
P/S: DILULUSKAN OLEH KKM..No. Kel: MAL10100087T.
Boleh Check disini: http:// portal.bpfk.gov. my/ product_search.c
fm

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau

Anonymous said... Best Blogger Tips

xpyh nk sebok ngn mto ko... bkn laju pun stkt 65 xpyh smbng,,,, 2 un muto abahvmu g noreh

Anonymous said... Best Blogger Tips

xlalu poksu kocak tgk

Anonymous said... Best Blogger Tips

poksu kocak mati pucuk sbb tu tak lalu.. sila berubat~
abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ubat dia senang mlancap pas 2 pancot kt idung ko.... bru mu tau sape ke dia poksu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku x pelik kalo ada minah kelantan umum nak main ngan 200000 lelaki... lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

kenapa lelaki kelantan mls keje... ore tino drng g cri duet.... pelik2,,,, bjimak kut kijo mlas

Anonymous said... Best Blogger Tips

sb adk puan mu ore kelate....nape adik puan mu nk pch recod ke....lol lol lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

muka buruk mcm org kelantan!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau semua org kelantan mati tentu rakyat malaysia bersukur...
abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

BOHOT LERKI apna zindagi hei

-mandur bangla-

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko pigi bejubo dgn bangla la bohot abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Betul2..
den sokong...
Tk perlu nk menjaja blog disini..
Sekian..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Esok abah ko jemput kt KLIA..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Komen Mcm nie admin boleh remove..
Spam..
Komen berasaskan keuntungan..
Ingat nie billboard abah dia agaknya..
Nk meniaga buka laa website sendiri..
Busuk punya orang..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Betul2..
Den sokong..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh punya bangla...
Makan taik...

Anonymous said... Best Blogger Tips

She could get what she want.. as she's hooker by night and prostitute by day...

Anonymous said... Best Blogger Tips

minyak da naik la bodohhhh pookimaakkk hanjingggg

Anonymous said... Best Blogger Tips

naik 20 sen pun bising, Najib yang bayar tahu tak!

Lebihan akaun semasa imbangan pembayaran (BOP) yang sederhana di samping defisit fiskal yang berterusan boleh mendatangkan risiko jangka sederhana kepada ekonomi.

2) Pada masa ini, Kerajaan menanggung subsidi sebanyak 83 sen seliter bagi RON95, dan RM1.00 seliter bagi diesel.

3) Jumlah subsidi bahan api yang ditanggung oleh kerajaan bagi tahun ini adalah RM24.8 billion, jumlah yang sangat besar sedangkan jumlah yang sama boleh digunakan untuk projek pembangunan negara yang lain.

APA YANG RAKYAT AKAN DAPAT?

1) Kerajaan akan MENINGKATKAN pemberian BR1M dalam Bajet 2014 dimana jumlahnya akan diumumkan dalam ucapan Bajet.

2) Pada masa hadapan, satu jaringan keselamatan sosial (social safety net) yang lebih komprehensif akan diperkenalkan.

3) Projek Mass Rapid Transit (MRT) Jajaran 1, 2 dan 3 diteruskan seperti yang dirancang.

4) Kerajaan masih memberi subsidi sebanyak 63 sen seliter bagi RON95 dan 80 sen seliter untuk

Anonymous said... Best Blogger Tips

untuk apa.....?? bongok nk bersyarah pon xhbis.mati ke...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahahahahahah cian kau anon 12:14 dgar cite ko pnah msuk hospital tanjung rmbutan jd gila sbb ggal spm..baik ko g cek pala hoooottaaakkk macai ko tu cpat sblum rmai plak macai2 mcm ko nk bela shabat pncacai diorg ni kt sini nti...

gaban power said... Best Blogger Tips

dia masuk je mesia siap cepap dia

Anonymous said... Best Blogger Tips

cepap dia? kah3!
kau mati pucuk la gaban? kau nak jolok cepap dia dgn apa?
abah kau kau pun mati pucuk!

Anonymous said... Best Blogger Tips

100,000 org? muka cantik , body cantik xpa gak, ni pn kalau dibayar xmau ah


http://bit.ly/18zoFg6

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam ghupe awek kelate!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous celaka lah mulut mung nih....

Miemie Berlin said... Best Blogger Tips

Eeeeuuuww , WHORE !!

Anonymous said... Best Blogger Tips

betakung la air mani

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...