Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 3 September 2013

OMG : Apabila Wanita Ditipu Dengan Khinzir Peliharaan Yang Palsu (8 Gambar)

Apabila Wanita Ditipu Dengan Khinzir Peliharaan Yang Palsu.
Dia harapkan khinzir peliharaan ini akan sentiasa comel tetapi ini apa yang berlaku kepada khinzir itu. Tengok gambar di bawah ini. 

18 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

tonyoq betul muka babi tu!! besar gedabak..

Leeya Meera said... Best Blogger Tips

bila masa babi comey !

Anonymous said... Best Blogger Tips

minyak naik 20 sen pun kecoh!
Najib juga yang bayarnya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang menjadi persoalan sekarang..kenapa lelaki kelantan malas kerja dan paksa bini kerja..adakah mereka tiada telur..lelaki kelantan isap dadah,curi motor,ragut..nafkah zahir ditidakkan tapi nafkah batin melampau-lampau..tu yang satu family dekat 16 orang..abahnya tak mahu kerja dah tu hidup susah..kerajaan disalahkan..hidup nak bergantung macam kera..tu kelantan suka bela kera..pantang lepa semua nak di stimnya..petrol pon nak stim..sudahnya petrol naik 20 sen..itu puncanya

Anonymous said... Best Blogger Tips

sama saiz mcm bik mama..tu pon dok bela lagi bik mama tu

ahmadje said... Best Blogger Tips

Assalamualaikum...

Skroll bawah jika RINDU:




































So, rindu ler ni..




































STOP!




































eh, eh, skroll lagi..




































Rindu sangat ke?..




































Wah..rindu jgk awak kat saya ye...




































hehehe...i just want 2 ask..

tgh buat apa tu?

AWEK GERSANG BOGEL said... Best Blogger Tips

DOWNLOAD 3GP PERCUMA:

mierabudakgersang.blogspot.com

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau suruh budak kelantan download 3gp percuma tu .. depa suka lancip!
sama mcm abah depa la!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ah sume sama je suke lancip
orgasma melampau


http://bit.ly/18zoJfI

Anonymous said... Best Blogger Tips

suma suka lancip termasuk abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

x buat pape ngah ckur bulu penis bini ko....ko ni kcik2 mst jatuh lubang njis sb tgk ko bodo cm monyet,,, aku ase ko ank monyet sb abah ko gay.. mak ko tutuh monyet blakang umah,,,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

bulu penis bini? kah3
penis bini? kah3
penis bini abah kau? kah3
bodoh kecik2 tak mengaji omputih dah besar bahalol!
abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bini abah dia jantan sbb tu ada penis..dia lhir ikot jubor

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hallo.. tengok tuannya la cemana rupanya. jangan nak mengata khinzir tuh aje.. hahaha

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

besar


Entri Terbaru Update : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 6

Anonymous said... Best Blogger Tips

besar abah kau lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

marou apple hijau ni slalu komen yg elok2 je.bkn cm org len yg suka komen teruk2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bikin sate....dialog hantu pendekar bujang lapok..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...