Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 3 September 2013

Sadis : Ini Keadaan Negara Syria Pada Masa Kini Yang Menyedihkan (12 Gambar)

Ini Keadaan Negara Syria Pada Masa Kini Yang Menyedihkan.
Perang yang tidak putus-putus telah mengakibatkan negara ini dari sebuah yang maju kepada keadaan seperti sekarang. 

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

FAst & first!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Macam dalam cerita Falling skies ataupun walking dead je, Mesti ambil masa 31 tahun untuk bina semula bandar-bandar ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mcm dalam cite the pianist. ;(

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam dalam cerita "the penis"... :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

map baru battlefield!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm filem The Penis Abah Kau Without Condom.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lepas nih tempat nih boleh buat tempat shooting filem kot

Anonymous said... Best Blogger Tips

shooting sperma kat muka kau pun bulih..
itu pun kalau kau ada sperma la
abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam cerita tanda putera-hancur

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 13:45 hancur kan.... mekamg x ble blah la intro dia cm ok gk cm cte mak mu bohsia tpi ending dia hncur cm cte onyang mu hot lesbin la

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku doa, Allah hapuskan yahudi dan amerika, llah balas kepada bashar assad, as sisi dan puak puak jahanam yg sepakat mati hina di dunia, aku juga doa kpd Allah yag maha esa agar dihapuskan syiah rafidah di atas kurang hajar dan derhaka dan kekejaman di lakukan kpd org islam.....ya Allah ya Rabb, menangkan islam di Syam, mesir dan seluruh dunia ini, kurniakan la syahid kpd pejuang2 islam

Mr. said... Best Blogger Tips

Amin Ya Rabbalalamin!!
di akhir zaman,fitnah berleluasa,maki hamun perkara biasa,kebanyakan orang jahat lebih banyak dari orang yang alim ilmu agamanya...semoga kita semua umat islam mencapai kemenangan dan semoga kita adalah orang yg terpilih untuk menjayakan misi kemenangan islam..Amin Ya Allah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kita kna tgok negara2 luar sbg 1 iktibar sbb x mustahil lau sume ni leh berlaku kt MALAYSIA pon.tgok la ari ni syiah2 semakin berani bergiat hingga makin kuat pengaruhnya per kerajaan kita BN ni wat p0n? yg nmpak harga petrol dn barang naik tanpa alasan munasabah.yakini PAS tegakkan islam ekonomi dn sosial pasti stabil.amin

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...