Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 27 May 2013

WTF : Jessie J Tampil Atas Pentas Morocco Dengan Seluar Dalam? (5 Gambar)

Jessie J Tampil Atas Pentas Morocco Dengan Seluar Dalam?
Jessie J baru-baru ini dikecam keras oleh orang ramai semasa persembahan di 12th Mawazine World Rhythms international Music Festival bertempat di Morocco. Dia dikatakan lupa memakai seluar dan naik pentas dengan seluar dalam. 

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ok la tu..hahaha,,,ehh x ada org komen ker?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dia ni period ke apa ? Hahahaaa, bodoh gilaaa

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

tu baru pakai spenda, belum yang tak pakai spenda lagi ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

ehewhewhew bajet sekci mekci leww tewww..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mohon mr fuckson a.k.a mr fapson fap3 ini orang...

jack ham said... Best Blogger Tips

x syok...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nike dier buat aku dengki giler aku woooo....

Anonymous said... Best Blogger Tips

mr fapson m.c,.,semalam pergi himpunan belia kt putrajaya,,dia amanah kan aku untuk fap org ni fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fuck u

effort lab said... Best Blogger Tips

keadaan sesak di hospital china

Akan datang, org barat yg pakai lengkap akan dipandang pelik.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nie bukan taste Mr.Fapson!
Hahahha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

alahai botak..potong stim..

Julie Fasha said... Best Blogger Tips

gilerrrrrrr cantik nike dia....aku penah nampak kasut cam nie..tp converse...uuhuhuh..nakkkk!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...