Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 3 October 2011

Fakta : Perkara Yang Berlaku Ketika Install Game


p/s : Aku memang buat mcmni la.. hahaha..

Sumber: 9

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

SUMPAH SAMA MACAM AKU ! haha !

Anonymous said... Best Blogger Tips

sama la~~
nak tunggu ke gerak tu mmg lame,sakit jiwa tunggu sampai abih

Anonymous said... Best Blogger Tips

samo la den pun

kim ha nim said... Best Blogger Tips

same giler! hahaha...lg2 time letak mouse kat hujung nye. nak tgk die gerak ke x

Notown said... Best Blogger Tips

haha..paling tak best bila dah tunggu lama, dia ckp tak boleh install..

Anonymous said... Best Blogger Tips

wahahaha... aku pon wat cmtu gak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

same la... ramei jgak ye yg buat camtu...haha...

Predator said... Best Blogger Tips

haha..
kita serupa..
letak cusor mouse nk tgk da smpai mane install..
xley blah..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

kita serupa...hehehe...

razzwey said... Best Blogger Tips

hahahaha... aku pun buat camtu gak...

yatzawawee said... Best Blogger Tips

benci ! sebab aku pun macam korang jugak. haha. cam haram jer. padahal tau jer benda tuh tak gerak2. tapi nak gak buat. =________='

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pun buat cam tu tak sangka ramai yang wat cam tu

-billy fecren

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak2 bla nak abis dh dia naik installation is stop..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...