Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 8 October 2011

Lawak : Reaksi Dalam Rumah Hantu Paling Menakutkan di Kanada (11 Photos)

Mesti korang pernah masuk rumah hantu dan ada yang korang rasa langsung tak menakutkan. Di Kanada, sebuah "Rumah Hantu" yang dipanggil Nightmares Fear Factory telah membuat pengunjungnya begitu takut. Rumah Hantu ini telah diiktiraf sebagai salah sebuah rumah hantu paling menakutkan oleh pengunjungnya. Selepas gambar ini terdapat video mengenai sneak preview "Ruamh Hantu" ini. 
p/s: ini rumah hantu seperti dalam taman tema, bukan rumah berhantu yang ada hantu.



izismile

7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha...kemah...terbaek........

liya alia said... Best Blogger Tips

tak berani nak tengok vid tu. tapi muka depa lawak lah. kalau depa tengok muka sendiri mesti malu

Qistina Mj said... Best Blogger Tips

buat aku tekejut jak..huh

cim said... Best Blogger Tips

skit2.. prang! tk takut ke mmbunuh orang ??

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha lucu plk tgok lelaki terkejut

Anonymous said... Best Blogger Tips

..hu hu...terbaik~

Anonymous said... Best Blogger Tips

terus bukak silat gayung ko!! hahahah

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...