Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 3 October 2011

WTF : Iklan Lelaki Timbulkan Kontroversi di Singapura (7 Photos)

SINGAPURA - Sebuah papan iklan di sini menimbulkan kontroversi kerana memaparkan gambar seorang model lelaki melondehkan seluar yang dipakai sehingga hampir menampakkan kemaluannya.

Papan iklan gergasi itu terletak di luar kedai jenama fesyen dari Amerika Syarikat (AS), Abercrombie and Fitch di kawasan pusat beli-belah di Orchard Road di pusat bandar raya ini.

Sebuah badan pemantau pengiklanan tempatan telah meminta pihak bertanggungjawab supaya menurunkan papan iklan berkenaan.

Badan berkenaan bertindak demikian selepas media Singapura menyiarkan aduan orang ramai yang melabel papan iklan itu sebagai tidak senonoh. - AFP


Nampaknya ramai wanita Singapura ambil gambar di iklan ini. Ada juga yang cuba buka 'seluar'nya. LOL


kosmo 
stomp

6 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

pompuan tu sangap ka apa..haha...mesti dia bygkn yg besarrrrrr pnya...:)

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips

ahaha...

mashi said... Best Blogger Tips

kecoh kalo model tu laki, kalo model pompuan tayang breast hampir nak nmpk semua xde sape bising... laki lagi syiookkk tgk

Anonymous said... Best Blogger Tips

biarlah. cool ape? perempuan dah separa bogel boleh pulak?

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahaha... xleh blah lol~~~~
ak pon sllu wat cmtu kt pavilion ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang tak pernah tengok model laki tanggal suar cam tu ke berlambak la search je kat google antarayna 'steve gold'
-billy fecren-

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...