Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 4 October 2011

OMG : Perubahan Menakjubkan Pada Lelaki Menggunakan Make-Up (4 Photos)

Seperti yang admin pernah nyatakan, Make-up seringkali menipu mata manusia. Dalam dunia sekarang, bukan semua gadis cantik atau lelaki tampan adalah yang asli. Make-Up telah berjaya mengejutkan kita semua seperti yang berlaku pada lelaki di bawah ini.

31 comments:

izzie izzam said... Best Blogger Tips

siyes ker die..wa mcm tak cye jerk..aiyo!

++iNn PaCiKa++ said... Best Blogger Tips

tangan pun berbeza sgt.. biar betul ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

kening brubah nih..cam tipu yoo...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat gmbr no.3 bleh percaya lg...sampai je gambr no.4 mcm bkn dia je......tp die kot.....

fredfretie said... Best Blogger Tips

sial.. gua x caya.. tipu2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tipu lorrr.takan tangan pun dia nk mekap gak kot

kim ha nim said... Best Blogger Tips

tipu ler ni....

Anonymous said... Best Blogger Tips

nie tipu.... Bibir gmbr 3 n 4 lain

abu said... Best Blogger Tips

hampeh, tpuuu. klu betul pn aku xcaye

hanry said... Best Blogger Tips

gambr atas skali tu ayah dia, bwh skali anak pmpuan dia. mmg ler nmpk seakan2 org yg sama. aku agak jela

Anonymous said... Best Blogger Tips

tipu ni... hidung lain2.. yg atas kembang, yg pic bawah hidung kiut jer...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nampak sgt menipu

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala mesti photoshop ni....

Anonymous said... Best Blogger Tips

a'aaa..tertipu dn tertipu lg~~ kening tuh!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha...btol kot....halkum die ade lg lol....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ok.no 4 tu dah tipu :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

tipu2.. idong x sama...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aah..kan nampak lg halkum die kat gmbr no4 tu..huhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

gamba no. 4 2 bukan gamba dy an ? cam artis jea. laki nehh nak tiru gamba pompan 2 kea? hahaha -,-

normala_ali said... Best Blogger Tips

mcam tipu jia.. heheh sbb tgn dye ade bulu.. heheh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak kata tipu, tp gambar yg ke4 tu ada halkum la plak..haish..kompius..

zaidi said... Best Blogger Tips

aku rsa btul gmbr ni....

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau nak tipu aku mmg x leh... lain giler... tangan.. kening.. tulang pipi yg ketara lain.. bibir dia.. lg lah.. kuli n warna leher dia nampak ketara.. hidung tu... mmmmm org rabun jer kata sama.. bentuk muka tu asal lain????

Anonymous said... Best Blogger Tips

gila ahh..taik lalat pakcik maintain sama ler

IQ = Iez Qis said... Best Blogger Tips

tipu nih, tengok tangan pun da tau~~~

rafahees11 said... Best Blogger Tips

part yg 3 tu mmg betul...
tapi yg 4 tu dah tukar org lah tu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

no 1, 2, n 3 uh btol kot. .tp yg ke 4, maybe da tuka gmba org len. .maybe laki yg da wat pmbdahan muke sbb 2 ade halkum. .=P or maybe gmba edit. . .

Anonymous said... Best Blogger Tips

gambar edit

Maji_Rashid said... Best Blogger Tips

yg last tu orang same tp da edit pakai adobe..cun la jadinya..

stiletto ungu said... Best Blogger Tips

pic 4 tuh nak tunjukkan laki tuh dah hampir sama dgn pmpuan cantik dalm pic 4 tuh...adoiii...xkn itu pun xphm,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin kencing fuck off lu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...