Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 6 October 2011

WTF : Sekitar Restoran KFC di China yang Kurang Menyelerakan (6 Photos)

Korang tengok pun takut nak masuk apatah lagi kalau nak makan di sini. Memang tak menyelerakan dan kotor. Admin rasa ini bukan photoshop tetapi kenyataan. Mungkin pekerja terlalu kurang tetapi pelanggan ramai, jadi tempat buang sampah kurang dan tiada orang nak bersihkan.


anhmjn

13 comments:

Maya Lisa said... Best Blogger Tips

orang China ni memang pengotor ke ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Steve Jobs has died...:(

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn xleh angkt sndiri tray pegi dustbin.low civic.

is_isaac said... Best Blogger Tips

geli giler sampah2 cam nie.aish!

Anonymous said... Best Blogger Tips

eeeeeeeeiwwwwwwww.........geli aaaaaaaaah.....jgn kata nak mkn sana.nak take away pon tak sanggup.yukz!

izzie izzam said... Best Blogger Tips

erk! ta tao na ckp ape.:/

Ejat said... Best Blogger Tips

kekurangan sivik dlm diri

Anonymous said... Best Blogger Tips

cina mmg pengotor..

Fina Fento said... Best Blogger Tips

tu kat luar..kat dapur entah macam mana pulak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

besa lah 2 kt china..bngsa cina ni tau mkan je kerja dorang..asal nk makan je mmg dh tak ingat dunia..yang pnting makan!aku rase klu dorang ni mkan kt dlam lombong najis pun takpe..lg brselera agaknye..mmg stress aku!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ish...kalau aku..bek tapau mam kt umh jerk!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah name cina.. janji perut kyang die dah x peduli lg dah... bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

bleh ek dorg mkn lg tetepi smpah tu...kalo kat malaysia, restoren fast food la antara yg kebersihan superb..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...