Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 5 October 2011

Cool : Monyet Selamatkan Anaknya Dari Serangan Anjing (4 Photos)

Seekor anak beruk cedera dan telah berusaha selamatkan dirinya daripada dilanggar motorsikal. Tiba-tiba datang pula seekor anjing menyerangnya. Nasib baik ibu beruk datang dan selamatkan anaknya daripada menjadi makanan anjing tersebut. Manusia pula yang berada di sekeliling hanya duduk dan lihat. Kenapa mereka tak tolong ? Apa-apapun moral of the story, binatang juga mempunyai nilai murni dan kasih sayang yang begitu dalam. Ibunya sanggup menghadapi anjing tersebut yang lebih besar. Tetapi manusia zaman sekarang semakin zalim. Lepas lahirkan anak, buang dan bunuh anak mereka. Semalam satu kes bayi dalam perigi, hari ini dua kes lagi yang salah satunya dicampak dari tingkat dua. Apa dah jadi dengan dunia yang semakin stress ini?

osserem

5 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

der bro,mak beruk garang der...
aku pown xbrani kcau..
aku rase sbb tu la diorg xtolong...

minoari89 said... Best Blogger Tips

btul2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

klu owang tu tolong anak monyet tu,x pasal2 dpt 'love bite ' mak monyet tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kesian....

Anonymous said... Best Blogger Tips

tnjuk gmbor2 ni kat org yg buang anak nuh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...