Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 6 October 2011

OMG : BathTub Paling Pelik dan Bahaya Dunia di Gueuroz Bridge (13 PHotos)

Sekumpulan pemuda Swiss telah tampil dengan satu idea menghasilkan  Bathtub yang paling Pelik dan Bahaya di Dnnia. Pemuda yang merupakan pakar dalam bergayut ini telah membuat satu bathtub yang tergantung di Gueuroz Bridge (Jambatan Tertinggi di Eropah) dan mandi di dalamnya. Aksi ini bukan untuk mereka yang gayat kerana anda mungkin mandi sambil berbuai. 
 
izismile

9 comments:

|| i || Me || My SeLF || said... Best Blogger Tips

macam nie tak mndi pun x per ! huh ~

Mimi Marilyn said... Best Blogger Tips

nak terkencing aku

MUHAMMAD MURSYID said... Best Blogger Tips

Ni la orang kata, xde penyakit nak cari penyakit.. Buatnya putus tali2 2 x ke naya je.. mandi x jadi, orang pulak yang kena "mandikan"..

is_isaac said... Best Blogger Tips

takde krja betul.stress!!! haha

izzie izzam said... Best Blogger Tips

buduh pnyer olang! aiyak!

Qistina Mj said... Best Blogger Tips

sot..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape gunenye diawornag buat benda ni?

| syuhairah | said... Best Blogger Tips

kalo jatoh syok ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

huhu..siyes mnakutkan

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...