Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 3 October 2011

FAIL : Lelaki Gagal Menakutkan Gadis Dengan "Hadiah"nya (3 Photos NSFW)

Entah apa yang lelaki ini fikir dengan memakai benda macam tu tetapi akhirnya dia gagal menakutkan wanita tersebut. FAIL


asiantown

11 comments:

Nadzirah K. said... Best Blogger Tips

pervert...hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

lelaki gila seks. Ini bukan bab menakutkan tapi gangguan seksual. Kalau kena kat aku, aku saman Rm 1.5 juta.

Anonymous said... Best Blogger Tips

betul2...die ingat cantik sgt la tu bile tunjuk mcm...kurang asam betul...

Fazil Hamid said... Best Blogger Tips

yang patut simbah asid je...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Desperate sgt ke lelaki ni sampai buat mcm tu?

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

haha tak dilayan :P

Anonymous said... Best Blogger Tips

psl ape perempuan 2 xlayan? korg xtau kn..
perempuan 2 xlayan pasal
"sorry..too 'small'"..ahahah
-husen-

minoari89 said... Best Blogger Tips

bkn kecik tapi wana 2 mmg x cun la...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh ka ape? org tak layan dgn orang gila..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Alah...badan kurus kering la..tak syiokk. Wahahahaah....

Anonymous said... Best Blogger Tips

dasar tak bertamadun betol.-.-'

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...