Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 5 October 2011

OMG : Wanita Hampir Mati Kerana Dye Rambut di UK (3 Photos)

Mariade Kelly, 29 telah dihantar ke hospital apabila dia menggunakan  Dye Rambut berharga £5.99 sebelum dia bercadang untuk berjumpa dengan ibu bapa tunangnya. Semuanya berubah selepas beberapa jam dia meletakkan dye rambut pada kepala yang kemudiannya menyebabkan kulit kepalanya gatal. Dia dihantar ke hospital kerana untuk 48 jam dia tidak dapat bernafas secara normal dan mencecah denyutan jantung yang merbahaya. Doktor terpaksa menjaganya dengan ketat untuk tiga hari selepas segalanya kembali reda. Siasatan mendapati satu bahan yang digunakan di dalam Dya Rambut ini , para-phenylediamine (PPD) adalah satu bahan menyebabkan alergi teruk yang sudah lama dilarang tetapi masih dicampurkan dalam produk ini. Kesian admin tengok muka dia.

6 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu la dye lag rambut...Tuhan dah bagi elok yg kau gatal sgt nak gi dye tu sape suruh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah macam cina dah muke die

Anonymous said... Best Blogger Tips

uish! "power" dye tu ley tukaq owg jd cina!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tipu jer ni..
idong dia len , keluasan dahi dia lain..
suma tipu..

shasha said... Best Blogger Tips

@Anonymous
yup kulit dia pun warna lain,

Anonymous said... Best Blogger Tips

asal usul nape bangsa cina sepet sudah boleh dikaji-anon kedah

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...