Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 4 October 2011

Renungan : Kejam! Prosedur Pengguguran Bayi

Jika diteliti masyarakat Malaysia hari ni, sudah tentu sekali kes pembuangan atau kat sini pengguguran embrio/bayi adalah berpunca dari pergaulan bebas. Dan pergaulan bebas yg boleh ditonjolkan di sini adalah melalui "Couple"...

Couple > Ringan2 > Berzina > Gugur/Buang Anak > Dosa Yang Amat Besar !

Fikir2kanlah, jika anda bercinta, jangan sekali keluar berdua-duaan, baik siang ataupun malam. Syaitan ada di mana2 dan tiada istillah "bercinta cara islam"..

13 comments:

princess nabila said... Best Blogger Tips

kejamnye!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang membunuh nyawa..

Pungguk Tersenyum said... Best Blogger Tips

smpai ati buat bby cmni..xnk, bg aku..aku jaga..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Budusss

Anonymous said... Best Blogger Tips

kejammmmmmmm......

LoVe4m3 said... Best Blogger Tips

A lot of people out there... tiap2 hari berdoa nak kan zuriat... tp diorg... sangat sedih... patutnya kalau dpt tgkap org yg buat pengguguran nih cabut je kaki, tangan and segala anggota badan dia satu2... biar je diorg rasa balik apa yg diorg buat kat baby tu...

azri said... Best Blogger Tips

bodoh..aku bkn main excited bila tau wife aku pregnant our 1st baby..dorg ni main buang2 je.knape la jd manusia pun bodoh gak!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape bleh buat,setan dh b'jaya m'hasut...

Anonymous said... Best Blogger Tips

eee...kijam tol la..ngeri klo tgk btol2 nie..2 la ag best klo sgle..

minoari89 said... Best Blogger Tips

single x best..len kali kuar date bwk la member sorang k...

yeonin said... Best Blogger Tips

hukhuk sedih tgk bb nie

| syuhairah | said... Best Blogger Tips

sian beby ni tgn kaki kne cabot =(

sasuke said... Best Blogger Tips

sian at baay nih..dye xclah pom..apa salahnya lu kwin

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...