Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 23 September 2013

Gila : [Video] Apabila Pemandu Wanita Melenyek Dua Orang Pejalan Kaki


Memang gila. How the fuck do people like this got a licence??  langgar. Aku rasa mati je yg baju merah tu kene lenyek ng tayar... Tapi yg sorang la lost in action la pulak.. Nak tau lebih lanjut, google sendiri yer..

video

Sumber : Here

21 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips



dia...

bagai seorang pahlawan,
menjadi pembela,
pada yang tiada upaya,
dengan ketangkasan,
langkah pergerakannya,
menewaskan musuh,
yang membuat angkara,
dialah satria...

biar pun dimana jua,
dia datang dikala malam tiba,
melakukan tugas mulia,
didesa juga dikota,
dia akan memberikan baktinya,
demi hidup aman sejahtera..

BN...BN...BN....

TERIMA KASIH BARISAN NASIONAL...

Yusri said... Best Blogger Tips

Astaghfirullahalzeem. Bodoh driver! Marah2 pun, sebagai admin, mana boleh mencarut dalam sini. Fikir2kanlah, awak admin sini, jagalah bahasa dan akhlak. Kita ni Islam, bukanla kita nak tunjuk baik. Sebagai admin website perlu bersikap profesional. Kita ada byk user sini, memanglah kebanyakan user sini suka mencarut, melalut dan mengarut. Itu memang dah jadi mentaliti orang Melayu kita yang segelintir disini. Tak ubah bertahun, apa nak jadi pun tak tahulah. Jadi admin tak boleh la bersikap macam jenis macam tu.

F*CK ke apa, tak payah pos walaupun ini milik laman admin, tapi fikirkanlah golongan yang masuk ke laman ini. Bebaskan diri kita dari MENCARUT dan ISA (Ikut Suka Aku)!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 16:58 puihhh!! pergi mati sama ko pnye BN

Mandi Mayat BLOG Mengingatkan MATI said... Best Blogger Tips

macam tu pun bleh ka?

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

gila babi, nak naik divider last2 lenyek kepala perempuan tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

MACAI....MACAI...

Anonymous said... Best Blogger Tips

wa kenal mak lu.. betul ke bohong

Anonymous said... Best Blogger Tips

bahalol anon Yusri 17:04 fuck tu kalo ikut kamus memang la mencarut tapi kat America fuck tu dah jadi perkataan biasa la tongong!
abah kau pun klo duk America mesti ckp fuck2 tiap hari!
lenkali jgn jadi mcm babi di bwh tempurung tak membaca!
abah kau la!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 23:49.. America,pun America le.. X sama NGAN Malaysia...

Anonymous said... Best Blogger Tips

seram nye

Anonymous said... Best Blogger Tips

what the fox says?

Anonymous said... Best Blogger Tips

sebab itu arab saudi ban perempuan pandu kereta..
kikikiki

Anonymous said... Best Blogger Tips

Baru mati dua ekor yahudi. Ada ramai lagi apa kesah ...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat russia nih..!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku admin kt sini nk warning anon abah kau,anon maki n carut marut..tlg stop..sblom aku amik tindakan utk dakwa korg..tks

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas aku ni tongong!

-bukan abah kau-

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

takut kejap

Terbaru Di Blog : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 7

Anonymous said... Best Blogger Tips

perempuan memang bodoh bab driving ni..x payah drive laa..korang hisap kote laki je bagus..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mesti kakak abah kau ni....bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

kakak kau lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku ada jual powerbank, boleh berfungsi charge pala otak yang bodoh untuk tambah ion positif. lai lai lai

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...